maanantai 2. heinäkuuta 2012

Piikkejä ja huojuvia askelia


Iinellä oli tänään rankka 16kuukausipäivä. 

Iltapäivälle oli varattuna aika Ilomantsiin eläinlääkäriin ja luvassa oli piikki jos toinenkin. Iines oli oikea neulatyyny, sillä tyttöön jouduttiin loppujen lopuksi pistämään kuusi piikkiä! Kahden rokotuksen lisäksi kankkuun pistettiin nukutusaine lonkka- ja kyynärkuvauksia varten. Tohtori yritti selvitä mahdollisimman vähäisellä määrällä rauhottavaa, mutta koska Ii oli nukkunu koko aamupäivän Boleropäiviltä saatua väsymystä pois niin eihän sitä sitten lääkärissä maltettu millään antaa unelle periksi - ja niin rauhottavaa annosta piti pariinkin otteeseen tuikkasta lisää. Kun Inkku alkoi sitten olla tarpeeksi töhönä, päästiin aloittamaan tositoimet: Eli otettiin verikokeena TGA -testi kilpirauhasen vajaatoiminnan varalta ja siitä näkyy kuvassakin vielä tassunvarresta pistokohta. Lonkkakuvat onnistui kerralla, samoin kyynärkuvat, vaikka Ii alkoi silloin jo osoittaa virkoamisen merkkejä. Lääkäri silmäili vielä Iin kuvat ja arvoi kyynärät hyviksi ja lonkat pitisi tulla Kennelliittosta takaisin A:na tai vähintään B:nä - pietään peukkuja!

Mutta pitää sanoa, että Ii oli oikein reipas neiti lääkärissä! Ei pelännyt pitkiä piikkejä tai valkeatakkista tohtoria! Aika lailla jätettiin jälkeemme kyllä poikakoirille meheviä tuoksuja ja verijälkiä niin odotushuoneeseen kuin tutkimustiloihinkin, sen verran runsasta on tuo Iin kiimavuoto nyt :-D

Lääkärireissun jälkeen käytiin Ilomantsin mummolassa nukkumassa enimmät pöhnät pois ja kotiin kun päästiin, pyysi neiti itse reippaana saada iltapalaa. Nyt on jänskän päivän jälkeen hyvä kaapata töhö perrotyttö kainaloon ja painella unten maille!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Iines-rukka! On tuossa kuvassa ihan sen näköinen, että "Katsokaa minua kurjaa pikku-perroa, olen kärsinyt suunnattomasti; hellikää, paijatkaa minua rassua!"
Hienoa, että nyt on kuvaukset ja rokotukset ja muut kurjat jutut ohi ja Inkku pääsee lomalle. Ja tooodellla hieno juttu, että lonkat ja kyynärät on kunnossa!!
Me saatiin elokuun alkuun aika tuohon Outokummun eläinlääkärille kuviin. Silmätutkimusta ei voi siellä tehdä, joten se tehdään sitten jossain toisaalla. Aurinkoista kesän jatkoa teille toivottavat Pave, Kati ja Jouni