sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Perroenergiaa Boleropäivillä!



Kaikki Oopperalaiset yhes koos!




Huippukiva reissu! Huippu kivat Boleropäivät! Huippuihanat perrot!

Iines perheineen leiriytyi Kuopioon jo perjantaina - iskettiin kaks hyttystä yhdellä iskulla ja käytiin moikkaamassa savolaisia tovereitamme samalla reissulla. Päästiin oppaan kera kattelemaan Kuopiolaisia maisemia ja lenkkipolkuja sekä hämmästelemään, kuinka paikallisessa puistossa oli koirankakkaroskiksien lisäksi myös koirankakkapussitelineitä, joista siis saa hädän yllättäessä ilmaiseksi jätöspussin!! Miksei Joensuussa ole näitä?

Lauantaina sitten koitti vuosittaiset Boleropäivät, jotka vietettiin tällä kertaa viihtyisässä Koivurannassa. Viikonloppuna ei tarvinnut kenenkään tylsistyä sillä vauhtiahan perroilla riitti, niin maalla kuin vedessäkin! Onneksi Iin kiima-ajasta ei ollut nyt menossa ne otolliset päivät, vaan  jos innokkaat pojat tuli liikaa iholle - antoi Ii  poitsuille kovaa kyytiä.  Yleisten perropulinoiden, kuulumisten vaihdon ja koirien peuhaamisen lisäksi saatiin tilaisuus kokeilla makkararuutua, makkarajälkeä ja verijälkeä. Erityisesti tuo verijälki oli Iin nenän mieleen ja sitä meinataan vielä tulevaisuudessa kokeilla uudestaankin! Ja syksyllä sovelletaan nyt saatuja oppeja sorsan siivistä lähtevällä hajulla ja kenties ihan tositilanteessakin sorsan metsällä ;-)



Sisarukset Kiri, Iines, Pavarotti, Elsa ja Viivi

Kiri
Iines
Pavarotti

Elsa

Viivi
Iin nenä työn teossa
Elsa valppaana
Luca
Lucaa tais tytöt kiinnostaa palloja enemmän....
Remu ja ehkä maailman pisin kieli
Vauvaperro Hugo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan huiput bolero päivät jälleen kerran.Meillä heti testattiin makkarajälkeä kotona tosin puutteellisin vehkein.Käytettiin heijastinliiviä johon sidottiin pitkä naru;).Mihinkäs näyttelyihin sitä meinattiinkaan osallitua syksyn aikana??? Jyväskylässä olisi marraskuussa iso näyttely se vähän kiinnostaisi.T:Minna ja Viivi