lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lauantai Lemmenlavalla

Tänään oli meijän kolmen perättäisen näyttelyviikonlopun ensimmäinen koitos!

Näyttelyt pidettiin Pyhäselällä Lemmenlavalla. Näyttelyalueen piha oli yksi iso kuralammikko, eli ei todellakaan mikään paras meijän puudelille :-D, niinpä Ii pääsi sylitaksilla kehän laidalle asti. Ja vaikka espanjanvesikoirat pyörivät sisäkehässä, olisi vaatetta voinut varata enemmän. Onneksi kehät oli sentään ajoissa ja tuomarit tomerina - ei tarvinnu kehän laidalla kauaa odotella ja palella ennen ku päästiin lämmittelemään ympyrää juoksemalla.

Perroja oli tänään paikalla 12 ja junnunarttu -kehässä Iineksen lisäksi vain yksi likka, ihanainen Viivi -sisko. Iines oli tänään JUNEH2, ja Viivi sai ansaitun ERI:nsä. Tytsyt on tosi samanoloisia ja mallisia, mutta Viivin tukka on paljonpaljon paremmalla mallilla kuin Iineksellä. Tuomarin arvostellessa Iitä, pysty sen sanomisien rivien välistä ymmärtämään, että "kantsis jo sheivata tää koira" ja tottahan se on! Tuntuu, että mitä enemmän mie yritän Iineksen turkkia vanutella, nii sitä pahemmaksi takkupörröpalloksi se vaan menee. Lahden näyttely ois ens viikonloppuna. En tiiä paranisko tuo turkki siitä jos huljuttelisin Iineksen erioil -kylvyssä joka päivä.. vaikka kahdestiki.

Mutta niin, Iines käyttäytyi kehässä tuttuun tyyliinsä: liikkui hyvin ja seisominenkin meni ehkä hitusen paremmin ku viimeksi (ainaki miun osalta, ku en enää panikoinut samalla tavalla ku viimeksi). Arvostelussa Iineksellä komeilee "Ihastuttava luonne", kun Ii taas tapansa mukaan yritti hukuttaa tuomarin suudelmilla!

Ja koska Bolerolaisilla meni jälleen kehässä mallikkaasti, päästiin osallistumaan kasvattajakehäänkin ja Leena sai jälleen KP:n! Hurraa!

Nyt sitten jännityksellä odotellaan Lahden reissua. Turkille yritän tehdä... jotain. Toivottavasti saan siitä edes vähän vähemmän pehmeän ja pörröisen!
Pidetään häntä korkeella ja jos turkki pysyiski samanlaisena pentuhöttöpallona niin sitten yritetään hurmata tuomarit sillä ihastuttavalla luonteella ja hyvällä liikkumisella!


Kuva -
 Villu

2 kommenttia:

Boleron Leena kirjoitti...

Heips Iha Ii ja kotijoukot! Tuomari oli just oikeassa, ihastuttava on Iin luonne. Minäkin tuskin maltan pestä kasvoni, kaulani, korvantakuseni Iineksen hellyttelyjen jäljiltä. Likalla on kyllä nopsa kieli <3

Anonyymi kirjoitti...

Ii on ihana ja luulen että koko oopperajengi on samanlaisia ihastuttavine luonteineen,nopeine kielineen ja kauniine ulkomuotoineen.Lieksassa nähdään ja katsotaan miten siellä arvostellaan.Luultavasti ollaan edelleen hyvän mutta kevyen rungon omaavia ihastuttavia karvaturrukoita ;)))