sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Top 10 - Rakastan ja Inhoan

Rakastan

Mammaa ja Iskää - ja kaikkia muita vastaan tulevia kavereita, tuttuja, naapureita ja muita rapsuttelijoita. Rakastan kaikkia ja rakastan antaa kaikille märkiä pusuja.
Karvaisia kavereita - Rosen kanssa oon ihan bestis. Yhdessä myö jaetaan kepit, pallot, vesi- ja ruokakupit, makupalat, rapsutukset ja koko maailma. Rosen kanssa myös hävitän älyni helposti, jota sitten yhteis voimin yritetään etsiä.
Puruluutani - Se on niin hirmuisen maukas. Nykyään saan syödä puruluutani useammin kuin ennen, lienee siksi, että en enää huomioisi  olohuoneen jalkalistan kulmaa. Äiskä ei vissiin tykkää, että pureksin sitä....
Leikkimistä - Päästän leluni vapauteen lelukorista ja levittelen ne ympäri kotia. Illalla sitten kerätään yhdessä koko perheen voimin lelut koriin, että voin taas seuraavana päivänä asetella lelut haluamiini paikkoihin.
Kylppärissä hengailua - Siellä mie istuksin pitkät tovit ja kuuntelen putkissa liikkuvaa vettä. Kylppärissä on myös paljon hyvää purtavaa, kuten vessapaperirullat ja pyykkikori - niitten syömisestä kyllä aina tulee sanomista  - tylsää! Kylppärissä on myös kivaa, kun toisinaan tassut kastuvat.
Vesikupissa loiskuttelua - Silloin kun kulppärin lattia on kuiva, loiskuttelen mielelläni juomakupissa!
Voikukkien syömistä - Miulla on sama maku toisessa mummolassa olevan kilpikonnan Siirin kanssa, yhteisvoimin yritetään syödä kaikki maailman voikukat pois!
Aamuja - Olen ehdottomasti aamukoira. Aamulla on kivaa leikkiä ja herättää äiskä ja iskä nuolemalla niiden naamoja etutassut sängynreunalla. Tuskin maltan odottaa, että olen niin iso tyttö, että yletän hyppäämään sänkyyn piehtaroimaan.
Takapihan metsikköä - Siellä on huippukivaa nuuhkia uusia tuoksuja - etenkin, kun siellä ei tarvitse olla tyhmässä hihnassa.
Jauhelihaa - Voisin elää pelkällä jauhelihalla! Hitto vaan, kun useammin saan niitä nappuloita...


Inhoan

Valokuvaamista - Tiedän että olen söpö, mutta en mie silti koko ajan jaksa olla poseeraamassa. Siksi saatan haukkua kameralle tai juosta salamavaloja karkuun.
Rankkaa vesisadetta - Ulkona ei ole niin kivaa käydä, jos sataa vettä. Siksi yritän pysytellä pienen katoksen alla - eipähän turkki kastu!
Uusia makupaloja - Ne ovat niin kovia ja isoja. Ne eivät ole ollenkaan niin maukkaita kuin ihanat lihalevyn palaset - onneksi niitä on vielä jäljellä niin saan niitä aina silloin tällöin.
Siivouspäiviä - Imurista lähtee niin hirveän kova ääni ja luuttuamisen jälkeen viimeistään lähtee oman pisun tuoksu pois - tylsää!
Yksinoloa - Joskus se on kyllä kivaa, kun saan nukkua kauneusunet rauhassa, mutta kaverin kanssa on kuitenkin aina kivempaa!
Sanaa EI - Sen kun kuulen, niin kaikki kiva loppuu saman tien.
Selälleen kääntymistä - Olen jukuripää, enkä turhan usein anna kääntää minua selälleen. Siksipä en vielä opi kierimäänkään.
Tassujen kuivaamista - Tylsää, kun ei voi tulla sisälle rapatassuna.
Sitä, että olen vielä niin pieni - Haluaisin olla jo tapreeksi iso tyttö valloittamaan maailmaa, eli siis toisin sanoen haluaisin ylettyä hyppäämään sänkyyn ja sohvalle sekä haluaisin juosta yhtä lujaa kuin Rose.
Kaulapantaa - Se vain kutittaa niin kovasti. Kutinasta huolimatta osaan kuitenkin jo kävellä hienosti panta kaulassa hihnaan kytkettynä.


4 kommenttia:

Leena Lieksasta kirjoitti...

Pusuja Ihanalle Iinekselle <3

Anonyymi kirjoitti...

Moi Iines-sisko!
Kyllä sinut siskoksi tunnistaa, on meillä niin samanmoisia asioita, joista tykätään/ei tykätä! Minäkin rakastan voikukkien syömistä, aah ihanaa saada maiskutella keltaista mehevää kukkaa. Myös ihmisiä rakastan, aivan kaikkia. Haluaisin leikkiä ja pusutella jokaista vastaantulijaa, mutta omat ihmiseni ärsyttävästi estävät minua joskus...
Juu, minunkin ehdoton suosikkiruokani on jauheliha-ateria. Meillä on sama mälsä juttu, että korkeintaan kerran päivässä sitä herkkua saa. Kokeilin kerran hevosenjauhelihaakin, mutta se oli liian vahvaa minun perrovatsalleni ja nyt olen syönyt broileria, se on kyllä ihanaa, Lurps!
Minunkin ihmiseni opettavat minua lihalevymurusten avulla: mikäs siinä, hyvältä ne maistuvat. Ja jos oikein haluavat jotain hankalaa juttua (esim. korvakarvojen nyppiminen) tehdä, niin silloin saan nakin paloja. Se korvakarvojen nyppiminen on mielestäni typerää, ihan turhaa puuhaa. En millään jaksaisi olla selällään ja sitä paitsi se nyppiminen sattuukin vähän. Mutta kestän sen kuin perro, kun saan nakkeja palkaksi.
Minäkin pidän kylppärissä touhuamisesta: on iiihanaa riepotella pyyhettä ympäri kylppäriä. Nuo ihmiset eivät aina ymmärrä meitä perroja, olet varmaan samaa mieltä. Liian usein tulee sana "Ei" ym. juuri kun on kivaa.
Toivotan sinulle oikein seikkailurikasta kesää! Toivottavasti nähdään Boleoro-päivillä, pannaan sitten ranttaliksi.
Terveisin veljesi Pavarotti

Lieksan Leena kirjoitti...

Ihanan Iineksen Ihana Pavarotti veli!
Pusuja täältä Lieksasta!

Ihana Iines kirjoitti...

Ihana kuulla siusta veliseni! Huomaa kyllä, että ollaan samaa ooppera -sakkia ;-)
Ei vielä tiietä, päästäänkö tulemaan Bolero-päiville, mutta heilutetaan häntää vimmatusti taas kun tavataan!
Pusuja pavarotille!

Ja pusuja tietty Liekasaan kanssa!