keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Olen ihana ja keksin mammalle ja iskälle kaikkea kivaa tekemistä!

Tänään Iinekselle tulee ikää 9viikkoa ja sen huomaa. Järjen menettämiseen ja sen etsimiseen menee meidän perheessä suurin osa ajasta. :-D Iines on sellainen vauhtimimmi, jolta ei virta tai ideat lopu. Kaikista ihanimmat kepposet neiti keksii silloin, kun me muut ollaan kiireessä lähdössä ja Iines tajuaa, että hänen täytyy kohta jäädä yksin. Yleensä silloin alkaa nilkkojen ja sukkahousujen napostelu, sisäsiisteysoppien unohtaminen ja kaikkien lelujen ripottelu ympäri kämppää. Tänään Iines keksi sitten ihan uuden jutun. Ville oli jo lähtenyt aikasemmin töihin ja mie pakkailin koululaukkua niin alkoi kuulua hirmuinen loiske - meidän  vesikoirakullannuppu oli mennyt kylpyyn vesikuppiinsa. Siellä se riemukkaasti loiskutteli etutassuilla kupissaan niin, että joka paikka lainehti. Huomioinhakuinenko vai oliko tuo Iineksen keino osoittaa, että hän haluaa päästä vaahtokylpyyn tänään? :-D

Jatketaanpa Iineksen kasvattajan aloittamaa perinnettä ja laitetaan parit kuvat 9viikkoisesta murusta:


Näin sitä istutaan


Nököttäjä


Iines ja Iineksen ihkaoma säkkituoli.

Käytiinpäs Iineksen kanssa tässä päivä pari sitten puntarissa. Neidillä on paino noussut jo neljään kiloon. Ruoka on maistunut tytölle tosi hyvin nyt tämän kaksiviikkoisen yhteiselon aikana. Ateriat saadaan kolmesti päivässä (noin klo. 7, 15 ja 21). Kaksi ensimmäistä ateriaa nappuloita piimällä ja iltapalaksi lihaa, joka on Iineksen suurta herkkua. Täytyy varoa, ettei tyttö pääse pulskistumaan - nyt kun ollaan noita ensimmäisiä temppuja opeteltu niin on aika lailla Iines saanut aterioiden lisäksi makupaloja. 

Kaiken kaikkiaan meidän yhteiselo on lähtenyt hyvin rullaamaan :-) Ruutiinit alkaa muodostua sydänkäpysen kanssa sisäsiistiksi oppimisessa, ruokailussa, leikkimisessä ja talontapoja opetellessa.

Ei kommentteja: