keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Nöpönenä

Iines on jo iso pimatsu. Ikää tuli tänään täyteen huimat 10 viikkoa - mikä tarkoittaa sitä, että madotuksen aika alkaa kolkutella. Eläinlääkäriin aika varattii 31pvä toukokuuta Joensuun Kivuton -eläinlääkäriin eli mikään kiire madotuksella ei vielä kuitenkaan ole :-)

Yksin olemisesta alkaa tulla Iinekselle pikku hiljaa rutiini. Vähän aikaa se vikisee, kun oven takanaan sulkee, mutta sittenpä tyttö ymmärtää ottaa yksinolosta kaiken irti ja nukkuu kaikessa rauhassa - eipähän ole ketään kotona vahdittavana. Tämä siis ollaan päätelty siitä, että Iineksen ollessa yksin kotona, lelut pysyvät korissa, pisuja ei ole lattialla ja meidän kotiin tullessa on Iineksellä tukka pystyssä ja maailman leveimmät haukotukset vastassa.

 Ruuan kanssa Iines on yrittänyt nirsoilla. Parina päivänä aamiaisen ja päivällisen nappula-ateriat eivät ole juuri minnekään hävinneet. Mutta voi sitten sitä pettymyksen määrää iltapalalla, kun sillonkaan ei kupissa ollutkaan jauhelihaa vaan niitä hiton nappuloita. Tänään kuitenkin nappulatkin ovat maistuneet, joten Iineksellä on koiran päivät, kunhan iltapala kuonon alle kymmeneltä napsahtaa :-)

Vieläpä päivitetyt kuvat 10viikkoisesta nöpönenästä

1 kommentti:

Kennelmamma kirjoitti...

Tuttu koira tutun naulakon edustalla:D
Rapsuja nirppanalle!