lauantai 23. huhtikuuta 2011

Rento päivä

Tänään on ollut huomattavasti rauhallisempi päivä kuin eilen. Johtunee siitä kenties, että tänään ei ole ketään vieraita käynyt. Aamu alkoi kuudelta ininällä. Yhdet pisut oli yön aikana tullut lattialle. Vai liekö Iines aamulla herätessään ensin pisun lirauttanut ja sitten meidän ininällään herättänyt.
Rose -serkun luona käytiin taas vapaana pihalla juoksentelemassa, mutta silloin Iines oli ihan sippi ja nukahti lämpöiseen kevätaurinkoon nurtsille.

Iineksen kanssa opeteltiin yksin olemista. Ensin pari kertaa Iines hengaili yksin meidän makkarissa muutaman minuutin. Kummallakaan kerralla ei kuulunut ininää - vähän piti repiä sanomalehtiä ja leikkiä leluilla eli siis aika malli suoritus! Mutta vielä mallikkaammin Iines oli, kun hän jäi pariksi tunniksi ihan yksin, kun myö lähdettiin pyörähtämään sukujuhlissa. Makkarissa siis neiti hengailee meillä yksin ollessaan, kun siellä on kaikista vähiten vaaroja. Lähtiessä kuunneltiin - ei ininää. Kotiin kun tultiin niin kuunneltiin - ei ininää. Makkarin ovi kun aukaistiin niin Iines tyytyväisenä nukkui omalla paikallaan. Leluja oli neiti levitellyt myös meidän poissaollessa eli kaikesta päätellen ei se yksin oleminen ihan kamalan kamalaa ollut neidin mielestä ollut. Hieno homma! :-) Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

Kokonaisuudessaan päivä on mennyt rauhallisen leppoisasti kauneusunia nukkuessa, leluja riepotellessa, sisäsiistiksi opetellessa ja omaa nimeä oppiessa. 





3 kommenttia:

Papa de Bolero kirjoitti...

Kaikesta päätellen Iines osaa relata oikeassa paikassa oikeaan aikaan, se on hyvä juttu ja kun katsoo tuota kuvaa niin aika rela mimmi on kyseessä :D

Kennelmamma kirjoitti...

Kiitos Ville ja Noora Iineksen hyvästä hoidosta ja kasvatuksesta. Hyvä on neitosen teillä asustella! Pusuja pikkuselle.

Ihana Iines kirjoitti...

Iines lähettää oikein märkiä pusuja sinne takaisin! Ja isot kiitokset myös teille! Iinestä ihanampaa tyttöä tuskin onkaan. :-) Ja tytön tarmokkuudesta ja rohkeudesta huomaa, että teiltä on hyvät eväät saatu tulevia seikkailuja varten!