perjantai 22. huhtikuuta 2011

Maailman rohkein nalle

Iinekselle se on tänään sattunu ja tapahtunu jos jonni moista juttua.

Puolilta päivin saatiin vieraita - leikittäjiä ja uusia hajuja ja ääniä - ja tutustuttiin todennäköisiin tuleviin hoitotäteihin ja setiin. Ei tyttö ujostellu ollenkaan - pusuja muiskittiin ja päiväunetkin maltettiin nukkua kaikessa rauhassa puheensorinasta ja kahvikuppien kolinasta huolimatta.







Vieraiden lähdettyä nukuttiin kauneusunia, leikittiin narulelulla ja vinkupallolla, tehtiin pääasiassa tarpeet pihalle, mutta leikkiessä vähän innostuttiin ja tehtiin parit vahingot sisällekin. Ja sitten taas nukuttiin ja leikittiin vähän lisää.

Iltasella Iineksen kokemukset karttui sitten ihan kunnolla. Istuttiin autossa, kun käytiin Rose -serkun luona pihalla vähän päästelemässä höyryjä. Matkustaminen sujui upeasti hissun kissun hiukka täristen.  Iines nautti vierailusta serkkutytön luona, kun siellä sai pihalla juosta ja telmiä ilman typerää hihnaa - pannasta nyt puhumattakaan. Tyttöjen leikki meni pääasiassa niin, että Iines juoksi Rosen perässä ja Rose juoksi piruetteja pyöriskellen karkuun. :-) Omaa nimeäkin opiskeltiin ja alkoi se luoksetulo ihan vain Iinestä huutelemalla jo onnistua!
Samalla reissulla naapurin lapsetkin tuli vauvaa ihastelemaan ja niin Iines sai positiivisen ensikontaktin pieniin ihmisiinkin :-)

Kotiin kun tultiin, syötiin maittava jauheliha-ateria suurella ruokahalulla ja käytiin lämpimässä kylvyssä. Vähän päästeltiin taas kylvyn jälkeen höyryjä ja kieriskeltiin ympäri kämppää, että turkkiin tarttuisi muukin kuin shamppoon tuoksu.

Nyt se on tytön hyvä vedellä hirsiä. On varmaan paljon unia ensiyönä.

 
Niin ja maittavammat unethan tulee oman maton vieressä paljaalla lattialla....

Ei kommentteja: