keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Normipäivä

Meillä on kyllä maailman energisin perroneiti. :-) Virtaa riittää etenkin, kun ollaan hereillä oltu jo tunti - sillon neiti juoksentelee ympäriinsä vailla järjenhiventäkään.

Tänään oli paluu arkeen, kun Iineksen piti jäädä pariksi tunniksi yksikseen kotiin. Ville meni töihin ja mie kouluun. Yksin oloa ollaan harjoiteltu ahkerasti: myö kun ollaan kotona niin Iines suljetaan meijän makkariin vähäksi aikaa itsekseen ja lauantaista lähtien myös joka ilta noin tunniksi, kun myö ollaan käyty lenkillä tai kaupassa. Tänään harmitti tyttö jättää yksin kotiin, koska juuri kun mie olin lähdössä, meni neidiltä masu sekasin ja vartissa tuli neljät tarpeet sisälle - hupsista. Siinä kiireessä vaihdettiin kuivat ja puhtaat sanomalehdet lattialle ja mars matkaan. Kotiin kun tulin, niin onneksi ei ollut löysiä tullut sillä aikaa tai muuten olisi todennäköisesti ollut edessä taas meidän vesikoiran kylpyhetki. Tiiä sitten, että mikä sen masun niin sekaisin sai. Loppu päivän masu on toiminut ihan normaaliin tahtiin.

Kynsienleikkaaminen meillä sujuu mallikkaasti! Nips naps vain. Ville syötti tytölle herkkua ja mie viuhuin saksien kanssa.
Sisäsiistiksi oppiminen on puolestaan sitten vielä aikalailla vaiheessa. Nyt näyttää pahasti siltä, että neiti olisi ulkosiisti. Heti unilta noustessa tarpeet kyllä tulee nätisti pihalle, mutta jos ruuan jälkeen mennään ulos niin siellä tsillaillaan reilu puolituntia tekemättä mitään, mutta sisälle tultaessa heti tepsutetaan lehdelle.

Iineksellä on myös uusi harrastus - tunnelin kaivaminen Kiinaan. :-)

Ei kommentteja: