sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Uitettu koira

Ii ennen molskahdusta

Helteinen tervehdys!
Ei olla Iin kuulumisia ehditty päivitellä, kun nyt viimeiset pari viikkoa on vaan ollut niin mielettömät kelit, ettei olla ehditty paljoa sisällä istua ja datailla. Meillä mennään nyt varmaan jo kolmatta viikkoa niin, että neiti Ii on päässyt joka päivä järveen polskimaan! Ja parhaimpina päivinä jopa kahdesti! Ollaan päivän lenkit suunniteltu niin, että puolessa välin matkaa Inkku pääsee järveen viilentymään ja vielä iltasellakin ehkä ollaan menty pyörähtämään rantsulle nauttimaan porottavasta auringosta.
Eilen tosin Iines vähän kohelti, kun käytiin retkellä Utran saaressa. Pysähdyttiin liottamaan varpaita laiturilla ja ei tarvinnut kuin hetkeksi valvovan silmän välttää, kun Iines jo molskahti ihan umpsukkeliin jokeen. Liekö neiti yrittäny juoda vai peilaantua vedestä, ken tietää. Mutta kyllä taidettiin säikähtää ihan yhtä lailla niin myö isäntäväki ku Iines itsekin. Autettiin tyttö takaisin kuiville ja eihän menny aikaakaan, ku neiti oli taas keikkumassa laiturin laidalla. Ei viititty kuitenkaan jäädä odottamaan Iineksen seuraavaa pääedellä sukkeluksiin -hyppyä, joten jatkettiin matkaa eteenpäin.
Vähän jäi molskahduksen jälkeen mietityttämään, että jäikö Iinekselle jotakin traumaa tipahtamisesta, mutta tämän päiväisiä vesileikkejä katellessa ei ollut kyllä epäilystäkään, etteikö eilinen koheltaminen olisi jo unohtunut kokonaan. Eli ehkä meidän pitäisi laajentaa tätä Iin uimaharrastusta sukeltelun puolelle, kerta neiti ei ole moisesta moksiskaan!

Iin ilme molskahduksen jälkeen
Kun aikasempi koheltaminen jo unohtui.....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Meidän vesikoira ei ui edelleenkään....Meinaatteko tulla Elo-kareliaan? Tuomareista on näköjään tosi vähän tietoa netissä Tarja Hovila kasvattaa itse Spanieleita ja se Zoritsa tuntuisi olevan glamourin perään eli vähänkö mielenkiinnolla odotan tuloksia.T:Minna

Ihana Iines kirjoitti...

Voi Viiviä! Meillä Iinestä autto uimaanoppimisessa, kun mentiin Iineksen kanssa polskimaan. Ja nyt Ii uskaltaa mennä veteen jo ihan itekseenki :-)
Ja joo, kyllä meillä on suunnitelmissa tulla! Ei olla vielä vaan saatu aikaseks ilmottautua :-) Kieltämättä jännää palata takaisin näyttelykehiin nyt pienen tauon jälkeen!