maanantai 20. toukokuuta 2013

Hilpeästi uiskennellaan, pyöritään ja polskutellaan!Iines pääsi eilen illalla taas purkamaan enimpiä energioitaan järvessä. Mentiin rannalle autolla, ja kun Ii älysi, minne sitä ollaan menossa - alkoi takapenkillä hervoton vinkuminen. Neiti Ii ei olisi enää millään malttanut odottaa, että pääsee polskimaan! Vinkuminen oli samanlaista, kuin sillon kun ollaan menossa Rosen ja Dian luokse leikkimään - Ii on vähän malttamaton, eikä meinaa pysyä nahoissaan, kun sen huomaa auton nokan osottavan jonneki kivaan riehumispaikkaan!
       Iines sai myös ensimmäisen puolikkaansa valkosipulinkynnestä. Vähän epäluuloisesti Iines suhtautui uuteen terveysherkkuunsa, mutta loppujen lopuksi sipulin palat upposi sellaisenaan "istu" ja "koppi" komennuksella. Nähtäväksi jää, mikä tuon valkosipulin vaikutus punkkeihin loppupeleissä on....
       Ja ai niin! Tulihan sitä taas vierailtua Showlinkin sivuilla ja ilmottauduttua kesäkuun lopussa olevaan Tuusulan näyttelyyn! Nähtäväksi jää, miten meijän siellä käy. Turkki on nyt tällä hetkellä ehkä nippa nappa sen 3cm pitkä, mutta onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa kasvatella kuontaloa! Ennen kaikkea otetaan tuo reissu nyt ulkonäyttelyharjoituksena ja hauskanpitona, sillä reissuun lähtee myös Iin jämytoveri Remu ja kultsupoika Sedu!

Ei kommentteja: