sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Trallallaa ihanaa äitienpäivää!1. Mistä koirasi pitää eniten?
Iines rakastaa pussailua ja noutoleikkejä. Ii haluaisi aina vaan pussailla kaikkien kanssa ja kun pusuja on saatu tarpeeksi, käy neiti ettimässä jostakin sopivan lelun noutoleikkiä varten!
Iines rakastaa myös viikonloppuja, kun koko poppoo nukutaan pitkään. Ja sillonkin, kun joskus kymmenen maissa myö isäntäväki aletaan heräillä, kellahtaa neiti Ii mahan päälle selälleen vielä vähäks aikaa rapsuteltavaks, koska eihän nyt viikonloppuna oo mikään kiire minnekään - edes aamupisulle ulos!

2. Mitä ostit koirallesi viimeksi?
Voi apua.  Onko oikeesti matolääke se, mitä viimeks Iinekselle ostin? Mutta niin, ruokaa Iinekselle ei turhan usein tarvii ostella, koska tuommosta 15kg muropakettia neiti tuhoaa kohtuullisen pitkään ja iltapalan jauhelihat käydään hakemassa 10kg satseissa Suhmurasta Tessun tehtaanmyymälästä... Namupaloillakaan Iinestä ei turhan usein hemmotella ja lelunsaki Ii on oppinut vihdoin ja viimein pitämään ehjänä! Hurraa! 
Seuraavana ostoslistalla kuitenki taitaa olla neidille toiset juoksuhousut, ois nimittäin kiva nyt kiiman aikaan välillä pestäki noita housuja....

3. Mitä harrastat/aiot harrastaa koirasi kanssa?
Tällä hetkellä Iin kanssa harrastetaan lähinnä lenkkeilyä.  Näyttelyharrastus on tauolla lyhyen tukkamallin takia ja syksyistä sorsastusharrastusta varjostaa Iineksen taipumus paukkupelkoon... 
Nyt tulevana kesänä Ii pääsee jälleen harrastamaan uintia ja toivottavasti päästäis verijälkeäkin pitkästä aikaa kokeilemaan!

4. Mistä koirasi harrastuksesta pidät eniten itse?
Kyllä se on ehdottomasti se lenkkeily! Oli niin orpo ja yksinäinen olo lähteä lauantaina yksin lenkille mehtään juoksemaan, kun Ii oli Villun kanssa mökkeilemässä :(
Näyttelyt on kyllä ehdoton kakkoslemppari! Vaikka se joka kerta jännityksenä kipristelee masussa niin koiralla kuin emännälläki nii silti näyttelyreissuilta on vaan kivoja kokemuksia ja parhaillaan kasvatetaanki uutta kisatukkaa Inkulle!

5. Mikä on koirasi lempilelu?
Se vaihtelee sitä mukaan, mitkä lelut Ii työntää piiloon sohvan alle ja mitkä taas on tarosalla!  Tällä hetkellä kaikki rotat on siellä sohvan alla, joten tämän hetkinen ykköslelu on viimeisistä mätsäreistä voitettu punainen siili. Rodeoleikeissä (Iines ravistelee hulluna päätään lelu suussa ja mäiskii lelulla itseään :-D) on joltakin näyttelyreissulta mukaan tarttunut sammakko-pehmolelu.

6. Kuinka usein käyt koirasi kanssa metsälenkillä?
Nyt lumien sulamisen jälkeen ollaan Iin kanssa herätelty juoksuharrastusta taas henkiin Repokallion pusikoissa eli Ii pääsee melkein päivittäin metsään temmeltämään.

7. Mikä on lupauksesi kesälle?
Lupaan viedä Iin hellepäivinä pulikoimaan ja ainakin yksiin ulkonäyttelyihin!

8. Oletko käynyt mätsäreissä?
Ollaan käyty ja eiköhän myö jatkossakin käydä! Tiistaina näkyy ois melkein meijän naapurissa mätsärit, että sinne ehkä voisi koittaa ehtiä ja muistaa neidin kanssa mennä!

9. Miten koirasi suhtautuu vieraisiin koiriin?
Ihan ok. Lenkillä ohitustilanteissa neiti saattaa pysähtyä arvioimaan tilannetta, kun huomaa vastaan tulevan koiran, mutta jatkaa kuitenkin matkaa rauhallisesti vastaantulijan ohi sen enempää toiseen koiraan huomiota kiinnittämättä. 
Jos sitten pysähdytään tekemään tuttavuutta vieraan koiran kanssa, pitää toisen koiran olla rauhallisesti ja antaa Iin omassa rauhassa tutustua ja haistella uutta kaveria. Aikansa ihmteletyä Ii yleensä haastaa toisen karvakorvan kilpasille. Jos vieraskoira taas on liian innokas tekemään tuttavuutta, ei Ii välttämättä tahdo tehdä tuttavuutta.
Liekö sitten Iin frendi Pave liian innokas Iin makuun, sillä Iineksen ja Paven seikkailut on ihan oma lukunsa :-D Pave kun tulee sisälle "mummolaan", pitää Ii laittaa eristyksiin eri huoneeseen. Jostakin syystä sisätiloissa Ii ei anna Paven tulla lähellekään! Lenkkeillessä tai muuten ulkona ollessa Iineksellä ei ole mitään ongelmaa olla Paven kanssa... Mistä lie johtuu?

10. Tykkääkö koirasi uida?
Iines rakastaa uimista!  Ja nyt viikonloppuna Iines heittiki mökkireissulla talviturkkinsa!

11. Mikä on unelmasi?
No totta kai unelmoin siitä, että Ii sai viettää pitkän, terveen ja onnellisen koiran elämän! Seki, jos joskus tulis näyttelyissä menestystä ois ihan tervetullutta, nyt kun se esiintymis/koulutus puoli alkaa olla meillä hallussa! 
Unelmoin myös siitä, että koiraharrastaminen ois aina osa meidän arkea. Vaikka aina meillä ei perro olisikaan, niin edes se Villun haaveilema pystykorva!
 

Ei kommentteja: