keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tirriskästä isoks tytöks

kuva. Sano Bolero
kuva. Sano Bolero
Vauva-Oopperalaiset yhes koos ja Rosa-mamma 2011. kuva Sano Bolero


Hurraa, hurraa, hurraa!
Meijän Ihana Iines ja Ooppera-sisaruskatras täyttää lauantaina 2. maaliskuuta jo huimat kaks vuotta! Ei uskois, että meijän Inkku ois jo niin vanha, sillä neidin meno on vieläkin ihan yhtä päätöntä kuin silloin pentulaatikollakin!
    Synttäreitä meillä ollaan vietetty nyt tällä viikolla jo vähän ennakkoon, sillä varsinaisena bilepäivänä ollaan Ilomantsissa Iineksen isoissa pirskeissä, minne tulee paljon vieraita ja kakkua! Okei, osa vieraista saattaa tulla juhlistamaan Iin enon valmistujaisia, mutta ei kerrota sitä Iinekselle ;-)
    Niinpä nyt synttärin kunniaksi oikea megapläjäys kuvia, miltä se Perro-Liisa 2veen meno nykyään näyttää.

Synttärilahjaks Ii sai ison luun, namnam
Eteenpäin, sano mummo lumessa!
Kinos kuonolla

Tuulitukka
Reppana synttärisankari tuulessa ja tuiverruksessa

Hoplaa!
Naatiskellen
Uh! Ihana somelainen talvi!
 Ii lähettää synttärionnittelupusuja kaikille siskoille ja velipojalle!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea myöskin Iinekselle Viivi siskolta!!! Aika on tosiaan mennyt ihan siivillä ja miten voikin olla tuo Rosa niin Viivin näköinen olisipa mukava nähdä mamma uudestaan livenä voisi katsoa miten saman laisia ovat luonteeltaan.Meillä on nenäpunkki epäily neidillä mutta siihen on lääkkeet ja näyttelyyn tullaan häkissä eli ei voida moikkailla nenätysten ihan varotoimena sieltähän se mekin saatiin joka jostain näyttelystä tai harkoista mutta IIIIIhhhhhaaaanaaa juhla päivää INKUlle.

Anonyymi kirjoitti...

Pavarotille unohtui onnittelut ja tietysti koko oopperapesueelle.Taitaa olla sittenkin neidillä pölynenä mutta ei vara venettä kaada onpahan "punkit" hoidettu pois.

Anonyymi kirjoitti...

Isot onnittelut Iinekselle lähettää velipoika Pavarotti! Voi että tuli ihan herkistynyt olo, kun katsoi noita kuvia pentulaatikolta, täytyypä vielä kaivella Boleron pentu-CD, siinä on niin ihania pätkiä näiden elämän alkutaipaleelta.
Paljon onnea myös Viiville ja muille Oopperalaisille!
Nähdään Juuassa! Toivottavasti Viivin nenään on vain mennyt pölyhiukkanen eikä inha punkki!!

Ihana Iines kirjoitti...

Oii, Viiville pikaista paranemista ja Juuassa törmäillään! ;-)