perjantai 1. helmikuuta 2013

Perrolikka sairastaa, häntä hellikäämme..
No onneks ei sairasta enää, mutta alkuviikosta meillä oli käynnissä sellanen kakkaralli, että meijän kotona ei haissut niin pahalle edes sillon, kun Ii oli vauva, eikä hallinnut vielä sulkijalihaksiaan. Joka tapauksessa kakkarallia kesti meillä sen kolme päivää, kunnes asteltiin apteekkiin ja ostettiin ihmerohtoa, Canikur Vet tabletteja, jotka sitten sai Iin ruuansulatuksen toimimaan niin, että mattopyykin sai lopettaa kolmen maton (ja yhden päiväpeiton) pesemisen jälkeen. Ostettiin myös Aptus Tehobakt Pet jauhetta, joka on tarkoitus sotkea ruokaan ja antaa 5-10 päivää mahataudin jälkeen, mutta Ii ei tykkää tuosta ollenkaan vaan jättää mieluummin syömättä. Joten ehkä myö unohdetaan noi jauhesotkut ja palataan pikkuhiljaa normaaliin ruokavalioon.

Nyt siis perroliisamme on taas terveenä ja kuluttaa ylimääräisiä energioitaan mm. umpihangessa kirmaillen firsbeen perässä. 

Kuulemisiin!

ps. ketä on menossa Juuan näyttelyyn?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva Iines-prinsessasta! Onpa ihanaa, että kakkakoettelemus on ohi. Myö ollaan tulossa Juuan näyttelyyn, siellä nähdään :)
Pave menee maanantaina lääkäriin ja sitä ennen pitäisi pyydystää pissanäyte, huh huh. Pave pissii joka päivä lattialle ja pitää tutkia onko jotain vikaa miehessä. Lääkäri tutkii onko eturauhanen suurentunut tai pissassa jotain tulehdusta. Ukkorukka. Iloista kevään odotusta teille, nähdään Juuassa!! Pavarotti lähettää pusuja koko sakille!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi trinsessan koettelemukset ovat ohi.Juukaan ollaan tulossa eli sielläpä nähdään juu....terkkuja Viiviltä

Ihana Iines kirjoitti...

Voi Pavarotti poloista! Toivottavasti selviää, mistä pissivaivat johtuu ja pääsee poika parantumaan :-)
Kivaa, kun tulee paljon oopperalaisia Juukaan, siellä törmäillään!
Iinekseltä paljon pusuja Pavarotille, Viiville ja kumpaisenkin kotijoukoille!