tiistai 26. maaliskuuta 2013

Puudelista nakupelleksi


Tervetuloa kevään loskakelit ja kesän helteet! Myö ollaan valmiina!
Kyllä se oli taas sydäntäriipivää, kun trimmauspöydällä katosi puolet koirasta ja puudeli-Iines on enää muisto vain. Ja nyt pitäisi sitten silmän tottua luisevaan rimppakinttuun.
Iines vaikuttaa kyllä enemmän kuin tyytyväiseltä uuteen luukkiinsa. Kotiin kun päästiin, niin vauhtia oli tuplasti lisää pörrö-Iinekseen verrattuna ja lelujen perään neiti syöksyy ihan eri nopeuksilla. Liekö näkyvyyden paranemisella osuutta asiaan? ;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih, kun tuo Iines on niin ihqu, turkilla ja ilman!! Pavarotti lähettää pusuja siskolle ja me muut terveisiä teille ja rapsutuksia ihanaiselle Iille!

Ihana Iines kirjoitti...

Hih, Iines kiittää ja lähettää velipojalle pusuja takasin!
Ja hyvää pääsiäistä ja tsemppiä teille sitten Liperin näyttelyyn! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa pääsiäisaikaa!Naku perro on varmasti käytännöllinen näin keväällä.Tekisi niin mieli itsekkin mutta mutta Kuopion näyttely olisi vasta toukokuun lopussa lähtisikö sinne vai passaisiko ja yrittäis joensuuhun tähdätä vaikiaa on päätöksen teko.Lipsutukset Iille ja Pavelle ja halit joukoille.T:Minna ja Viivi

Anonyymi kirjoitti...

Keväiset terkut myös Taipalsaarelta Elsalta! meillä on turkki ollut lyhyenä jo jonkin aikaa. Eilen Mia ja Anni kävi katsomassa Lrannan näyttelykehää - ei yhtään narttua avo- luokassa eli oltais oltu oman ryhmän paras :) pikkasen puraisi taas näyttelykärpänen, joten voi olla että Joensuuhun tähdätään.