torstai 20. joulukuuta 2012

Tule kanssani kylpyyn, tule samaan ammeeseen

Tänään se tapahtu: Iines aloitti myös valmistautumisen jouluun!
Sen voin kertoa, että perroliisa on nyt märkä ja kettuuntunu. Kyllä, testattiin ensimmäistä kertaa noita Helsingin reissulta ostettuja shamppoita. Iines ei kamalasti kylvystä nauttinut, neiti kun tykkää mieluummin polskia kuralätäköissä tai mutaojassa. Sen voin myös kertoa, että onneksi Iines ei ole tottunut siihen, että se pääsisi joka ilta lämpimään vaahtokylpyyn. Oli tuo nimittäin sellainen ruljanssi.
      Ja ihmekös tuo, kun tulinpa sitten ostaneeksi tarjouspakkauksen, joka sisältää kolme (3) eri ainetta laitettavaksi kylpykerralla. Myyjä suositteli perrolle tuota kyseistä shamppoosarjaa (Spectrum One) ja kehui erityisesti tuotteen käyvän "liian pehemälle turkille". Ja sehän se on meillä ollut riesana, Iin pehmyt ja huopaantuva tukka. Nähtäväksi jää, mitä nuo ihmeaineet sai aikaiseksi perroliisan kuontalossa. Kuhan tyttö saa kuivatettua turkkinsa muualtakin kuin vain hännästä... ;-)
      Joka tapauksessa. Ensin turkkiin laitettiin shamppoo laimennettuna, joka sitten huuhdeltiin pois. Ennen tämä riitti Iin puhdistautumiselle. Mutta tänäänpä shamppoon jälkeen laitettiin suoraan turkkiin vielä Substance builder aine, jonka tarkoitus olisi antaa turkkiin rakennetta ja kimmoisuutta. Kuulostaa hyvältä, mutta sen pitää antaa vaikuttaa turkissa kolmisen minuuttia ennen huuhtelua. Oli meillä Iin kanssa pitkä kolme minuuttinen hengailla kylppärissä... Kun tuo "väliaine" oli huuhdeltu pois, tuli turkkiin vielä hoitoaine.
      Jos ei muuta niin nyt meidän perroneiti on puhdas, eikä taatusti haise enää pierulle. Kelpaa tuolla tukalla kylätellä joulunpyhinä! Toivotaan vaan vielä, että tuo todellakin parantaisi tuota turkin laatua ja rakennetta.

Nimimerkki. SormetKipeinäTurkinAukomisesta


Ps. Heräsin tänä aamuna siihen, 
että Ii kampesi kainaloon kellimään.
Osaa se Iines olla myös Ihana.

Ei kommentteja: