torstai 6. joulukuuta 2012

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Tehotyttötiimi
"Mieki tahon välillä!"
"Tänne se pallo! Nyt! Heti!"
Rose
ja Dia.
Itsenäisyyspäivän kunniaksi Iines lähti kylättelemään Rosen ja Dian luokse. Pallo sai kyytiä ja välillä tytsyt paini ilman palloakin. Saipahan Iine päästellä höyryjä kunnolla vielä ennen viikonlopun työreissua ;-)
      Muutenpa Iin toinen itsenäisyyspäivä onki menny pakkaillessa ja turkkia puunaillessa. Neitin aamu alkoi kylmällä suihkulla, kun huuhdeltiin viimeisetkin rasvat pois kuontalosta. Sitäpä seuras sitten nyörin aukominen ja lopuksi vielä kaksihaaraiset sai saksilta kyytiä. Pään karvoja en kyllä leikannut vahingossakaan muuten lyhkäsemmäksi, kuin siistimällä korvia - ihan vaan, ettei perroliisan pää pääsis vahingossakaan pienenemään yhtään entisestään... :-)
      Mamilla on aamusella vielä töitä (höh), joten ihan aamusta ei meijän perhe matkaan pääse lähtemään. Matkaseuraks Inkulle lähtee mm. Lahden näyttelyssä kisakaverina mukana ollut jämtlanninpystykorvaneiti Luna. Suapi nähä, mitä tytsyt tykkää toisistaan, kun eivät ole aikoihin reissanneet yhdessä. Mutta peukut pystyssä ja häntä korkeella, että matka sujuis hyvin!

Heissuliveii!
Kisatukka ojennuksessa

Ei kommentteja: