sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lumensyöjäperro


Iines innostu niin, että melkein törmäs tolppaan. Melkein.


Joensuuhunkin saatiin lunta, hurraa! Ja nyt toivon, että lumet kestäiskin, ettei Iin tän iltanen vaahtokylpy menis hukkaan. Rapatassuja ei nimittäin ole yhtään ikävä. Siispä tämä viikonloppu onki meillä menny lunta syödessä ja kinoksissa kieriskellessä. Ja näinpä siis myös Ihanan Iineksen blogi sai talvisen luukin! 

Toivoisin niin, että nyt ois jo seuraava perjantai. Tai edes se torstai ja itsenäisyyspäivä niin saisi viimeiset puunaukset tehä perrolikan kuontaloon ja ruveta pakkaamaan! Ja pitääpä jossaki välissä koittaa saada Ville suostumaan kamerankäytönalkeet -kurssille, niin ossois se sitten heilua kamera kaulassa messarissa sillä välin, ku mie kruisailen Iin kanssa kehässä. Huii!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Helsingin matkalle! Iineksen turkki näyttää tosi hyvälle; miten ihmeessä saatte sen pysymään tuollaisena. Me rasvattiin ja revittiin joka ilta Pavarottin nuttua ja silti siihen tuli takkuja juureen, argh!
Rapsutukset Iille ja Pavelta pusut!

Ihana Iines kirjoitti...

Mie veikkaan, että se on auttanu tuossa turkin hoidossa nyt tosi paljon, että sillon edellisen kerran, kun iineksen turkki ajettiin matalaks viime kesänä, niin myö alettiin heti sillon leikkaamisen jälkeen rasvata iin kuontaloa kerran viikossa ihan turkki vaahdoten... vaikka alukshan se oli aika lailla ihan vaan nahkan rasvaamista, kun se turkki ajettiin niin lyhkäseks. plus kesällä iines pääsi polskimaan järvessä lähes päivittäin niin sitten tuo turkki lähti varmaan sen takia kasvamaan enemmän nyörimäisesti kuin mitä aikasemmin ja niinpä se on nyt sitten pitempänä ollu (vähän) helppohoitosempi ku viime kerralla... mutta älä hätäile, kyllä iin turkissaki on takkupesiä ja ogelmakohtia, mihin tuntuu, ettei mikään vanuttaminen ja aukominen tepsi! Ne ei vaan näy kuvissa! Pitää siis toivoa, ettei näyttelyissä tuomarit kopeloi iitä esim. niskasta.... :-D
Terkkuja ja Pavarotille märkiä suukkoja siskolta!