maanantai 7. toukokuuta 2012

Lieksa perroja pullollaan!

 



Perroja kerrakseen!
kuva. Sano Bolero

Huh huijaa! Nyt on ohitse kolmen perättäisen näyttelyviikonlopun rupeama ja aika huokaista helpotuksesta. Kolmessa viikossa kokemus näyttelytouhuista on karttunu tajuttomasti! On opittu kehätoimitsijan viuhkan värien merkitykset ja Iineksen kommervenkit kehässä eivät enää tule ihan yhtä suurena yllätyksenä kuin ihan ensimmäisissä mätsäreissä. Niin suulliset kuin kirjallisetkin arviot on osoittaneet, että meidän hihnanpäässä oleva perrotyttö on muutakin kuin suloinen sekopää. Mutta nyt tiedetään myös, että paljon on vielä opittavaa ja ennen kaikkea selväksi on tullut se, että myö tarvitaan vielä paljon aikaa kehittyäksemme todellisiksi kehäketuiksi.
 

Bolerolaiset uhmasivat hyistä kevätsäätä saapumalla Lieksan näyttelyyn sankoin joukoin! Oli huippua nähdä ne kaikki perrot tukijoukkoineen ihan livenä!
Nyt oli meidän ensimmäinen ulkonäyttely edessä, minkä huomasi Iineksenkin olemuksesta - vauhtia riitti, eikä Iines jännittänyt isoa ihmis- ja koirajoukkoa läheskään yhtä paljon kuin sisätiloissa. Meidän onneksemme siis oli hyvä, että kehä alkoi myöhässä  -  Iines ehti päästellä enimmät höyryt ennen koitosta. Kehässä esiintyminen sujui paremmin kuin viikko sitten, mutta arviona saatiin tällä kertaa Hyvä. Näytti siltä, että tämänkertainen tuomari tykkäsi enemmän isommanpuoleisista perroista. Kehuja Iines sai taas luonteestaan. Ihmeköskään tuo, kun Inkku jälleen toimi tapojensa mukaan ja yritti hukuttaa tuomarin suudelmilla! Tuomari myös huomasi, että Iines on oikea sporttimimmi ja kehui tytöstä näkyvän, että neiti saa paljon liikuntaa. Samainen tuomari on muutaman viikon päästä Joensuun näyttelyssä - saapi nähdä, onko hän samaa mieltä Iineksestä vielä silloinki ;-)

Perrojen kehän päätyttyä Bolerolaiset suunnisti kennelväen tarjoamille kahveille Lieksan vanhan ja tunnelmallisen rautatieasema kahvioon, jossa vielä kerrattiin päivän kokemuksia ja suunniteltiinpa hieman tulevaakin. Kahvittelun jälkeen koitti Iineksestä se koko päivän ehkä huipuin hetki, kun pääsi pihalle juoksemaan kilpaa koirakavereiden ja sisarustensa kanssa!

Pavarotti teki parhaansa pysyäkseen  likkojen perässä
Viivi ja Pavarotti

Pavarotti, Iines ja Viivi




Ei kommentteja: