sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Heipparallaa talviturkki!


Vesikoira lempparipuuhassaan!

 
Hellou taasen pienen kirjoittelutauon jälkeen!

Iineksellä tämä viikko on ollut kenties yksi elämänsä pitkäveteisimmistä. Meihin ihmisiskään ja -äiskään iski karmaiseva mahatauti – ja sehän tiesi Iinekselle varsin vaisua leikkiseuraa ja vain pikaisia ulkoilureissuja. Onneksi alkuviikosta ehdittiin käydä piiiitkillä juoksulenkeillä Repokallion metsäpoluilla ja rymyämässä mutaisia ojanpohjia pitkin, niin muutaman päivän sisällä makoilu ei aiheuttanu Iineksessä ihan hervottomia adhd –kohtauksia. Vai liekö tyttö ollut vaan mielissään, kun sai kelliä pari päivää ihan vaan rauhassa luita mutustellen?



Nyt, kun isäntäväellä alkaa ruoka taas maistua ja voimia riittää pitempiinkin kävelyretkiin kuin vain talon ympäri kiertämiseen, päätettiin korvata Iinekselle ne menetetyt riehumishetket! Viikon päästä lauantaina meillä on tämän kevään viimeiset näyttelyt edessä ja ne mielessä pitäen ollaan yritetty varjella Iin turkkia ”turhalta likaantumiselta”.  Mutta haloo! Joka tapauksessa Iillä on vaahtokylpy edessä ja tokihan järvivesi siitepölystä huolimatta on puhtaampaa kuin mutaiset ojat! Niinpä Iines pääsi tänään sanomaan hyvästit talviturkilleen ja järveen pulikoimaan! Eikä tarvinnu tyttöä paljoa veteen houkutella! Lahden näyttelystä ostettu uusi vesilelukin pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Ja samalla viimeistä. En tiedä mitä tapahtui – upposiko se vai jäikö kiinni vesikasveihin, mutta Iines ei sitä enää löytänyt. Pitääpä siis taas Joensuun näyttelyssä shoppailla meijän vesipedolle uusi lelu, joka varmasti kelluu eikä katoa! Ja onneksi aina on keppejä – niin tänäänkin lelun katoamisesta huolimatta rypeminen sai jatkua! Aika raskaalta uiminen vaan vaikutti pitkällä turkilla….
 

Hirrrrvee kiire polskimaan!



Uitettu koira
Vesipeto haaveilee
Nyt männään!










Heippa vesilelu!


Uimareissun jälkeen käytiin vielä moikkaamassa Iin bestiksiä Diaa ja Rosea – oli taattua, että Iinekselle viikolla patoutuneet viimeisetkin energiat pääsi purkautumaan!



Koko posse - Dia, Iines, Rose

Äiti ja tytär

Rose ja Dia ihmettelee, että kuka ääliö niitten pihalle tuli riehumaan....

 
Mutta sitten pääs blonditki vauhtiin!




Kesä-Iine


2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia! :-)

Ihana Iines kirjoitti...

heh kiitti! sain antilta lainaan jonkun tsuumailu -putken niin sillä oli hyvä tsuumailla! ;-)