torstai 8. maaliskuuta 2012

Lällä lällä lieruu!
 Iineksen tapoja lähettää lentopusuja

Mistä on Iineksen hiihtoloma tehty? Kampajalla käynnistä, Ilomantsin mummolassa hemmottelusta, kellimisestä, vatsan vääntämisestä ja Pepin kanssa lenkkeilystä. 
        Maanantaina Iine pääsi Rosen ja Dian luokse, ja seuraan liittyi vielä Iineksen siskolikka Viivi ja kennelmamma Leena parturisaksineen. Tyttöjen tukat sai Leenan käsittelyssä kyytiä - silmät tosin ovat edelleen piilossa, mutta muuten tyttöjen stailit on nyt entistä siistimmät! Turkin lyhetessä paljastui, että itse kullaki on vielä tekemistä turkkien kanssa ennen Tuusniemen näyttelyihin menemistä. Niinpä se ei auttanu muu kui suunnistaa kauppaan ostamaan lisää erioilia.....
        Nyt ollaan sitten pari päivää oltu Ilomantsissa ja Iines on saanu nautiskella huomiosta ja herkuista - varmaan liiaksiki asti, kun maha on tytöllä ollu kuralla, eikä ruoka oo maistunu. Tänä aamuna pieni annos nappuloita kuitenkin kelpasi taas tytölle melkein kahen päivän syömättömyyden jälkeen ja lenkillä Iine oli taas oma ADHD -itsensä. Ens yöks mennään takasin Joensuun kotiin niin josko viimeisetkin lomastressit haihtuis Iinekseltä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin mentiin ERIOL ostoksille kohta on iso purkki hölvätty neidin "rastoihin".Ihan mielen kiinnolla odotan tuomarin kommentia turkista iiiik....Hyvää loman loppua teille kaikille!