keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Catch me if U can!

Ai mitä meille kuuluu? En huijaa, juksaa saatika puijaa yhtään, jos sanon, että eipä kummempia. Siinä lienee syy siihen, miksi blogissaki on meijän osalta ollu hiljaista.
      Iines on huomattavasti nyt vähentäny sängyn osiks laittamista, kun löydettiin eläinkaupasta sellaisia puruluita, jotka kestää Iin käsittelyssä vähän pitempään kuin sen 15minuuttia. Se sängyn jyrsiminen oli huono homma (paitsi aiheutuneen sotkun ja silpun takia) myös siksi, että sängyn aluslaudoista irronneet tikut jäi tytön kurkkuun kiinni ja sai aikaan oksenteluparaatin. Eli niin imurin kuin Iineksenkin massut kiittää pitempikestoisista puruluista. Hurraa!
       Meijän harrastamiset Iineksen kanssa ovat nyt olleet lähinnä leikkimistä, lenkkeilyä, lumessa kieriskelyä ja peiton alle käpertymistä pakkaselta piiloon. Tulevat näyttelyt on pidetty siltä osin mielessä, että seisomista harjoitellaan joka päivä. Ja jos ei nyt ihan joka päivä näyttelyhihnan kanssa törötetä, niin ainakin sen verran, että ruokakuppia odottaessa Iines seisoo nätisti asennossa. Toisin sanoen Iines on nyt istumiskiellossa. Tai paremminki myö ollaan istu -komennon käyttölakossa. Ihan vaan siksi, että niinkin hienon tempun kuin istumisen esittely näyttelykehissä yritetään saada minimoitua.
         Ja ettei aika kävisi Iineksellä ihan tylsäksi vain Mamman ja Iskän seurassa, niin silloin tällöin kyläillään moikkaamaan Diaa ja Rosea.

Adiós!

3 kommenttia:

Boleron Leena kirjoitti...

Hauska video. Huolettaa vain kun kameramies/nainen saa pyöriä päänsä pyörälle koiruuksia kuvatessa. Kovin on meno vauhdikasta kolmikolla. Terkkuja ja tervetuloa meillekin leikkimään!

Ihana Iines kirjoitti...

Pitäisi kyllä tulla käymään siellä päin. Inkullaki on jo hirmune ikävä koti-kopin väkeä, kun ei olla aikoihin nähty! Voitaisiin ainakin niin tulla käymään, että samalla reissulla siistittäisiin Iineksen tukka näyttelykuntoon ;-)

Boleron Leena kirjoitti...

Teretulemas, soittele... sovitaan... terkkuja kuuraparralle