torstai 3. marraskuuta 2011

We are the champions!

Hurraa! Hurraa! Hurraa!
Nyt on tokon alkeet -kurssi takana! Tänään viimeisellä kerralla pidettiin leikkimieliset möllikokeet ja Iineksen kanssa pärjättiin mainiosti! Ainaki motivoi harjoittelemaan lisään, kun ei se paikallaan makuu tai liikkeestä maahanjäänti etenkään menny ihan niin ku ois pitäny....

Mukaan kurssin möllistä saatiin myös kirjallinen todistus arvosteluineen. Arvosteluja katellessa kannattaa muistaa, että kyseessä oli alkeet -kurssi, eikä siis todellakaan olla vielä valmiita oikeisiin koetuksiin. :-)

Liike                         pist.   kerroin  yht.
Luoksepäästävyys           10          0,5     20
Paikallaan makuu 1min       9          2       18
Seuraaminen taluttimessa    8          2       16
Maahanmeno liikeessä        8          1       8
Luoksetulo 10m              9          2       18
Seisomaan jäänti liikkees.  9          1       9
Hyppy                      10          1       10
Kokonaisvaikutus            8          0,5     4


Yhteispisteet 88/100

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno suoritus kerrassaan!!!! Me käytiin tokon alkeet napakassa mutta ajattelin mennä tuonne poksin kouluun myös kun jäi vähän keskin kertaiseksi tuo opetus tuolla napakassa.Ei siellä ollut mitään harjoitus kokeita eikä oikein jaksanut ope keskittyä oppilaisiinsa yksikin mies lopetti kesken kun menetti hermot opettajaan.Päivät on tosiaan pitkät meidän neidillä olla yksin ja on alettu oikein urakalla tehdä kaiken laista mukavaa ajan vietettä esim. ruusut oli levielty maljakosta yksi päivä.

Ihana Iines kirjoitti...

Mie olin kyllä tyytyväinen tuohon poksin kurssiin - suosittelen! :-) Siellä oli aina paikalla kaks ohjaajaa, niin tunneilla aikaa riitti henkilökohtaisiin palautteisiin ja vinkkeihin jatkoharjottelua varten. Nyt myö koetetaan kotosalla jatkaa harjoittelua ahkerasti (ja kuluttaa kaikki ylimääräinen energia uuden oppimiseen eikä töllöntöihin! :-D). Ja katsellaan, josko ens vuoden alussa mentäis tokon jatkokurssille.

Viivi kirjoitti...

Ooh, hieno juttu! Ja hieno pikku Inkku. Kohta jo oottekin valmiita oikeisiin koetuksiin ;---)

Lieksan kotikoppi kirjoitti...

Onneksi olkoon Iinekselle ja omistajille. Hieno suoritus kertakaikkiaan, ja uutta kurssia vain ajattelemaan. Upeeta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ihana Iines ja onnittelut sinulle (tietysti omistajillesi)!! Hieno suoritus kerta kaikkiaan. Pavarotti on harjoitellut toko-liikkeitä ja varsinkin seisomaan jäänti (ja yleensäkin seisominen) liikkeessä tuottaa vaikeuksia. Muutenkin ollaan tultu ruminalla takapakkia kaikessa opitussa, kun tuo pikkukoira alkaa olla murrosiässä ja perusasiatkin ovat välillä hukassa... Me muuten ollaan oltu Napakalla kolmella kurssilla ja ollaan tykätty Niinan tavasta opettaa. Nyt ollaan koulutauolla ainakin talven yli, harjoitellaan näitä koulussa opittuja asioita ja sitten keväällä Pavarotti lähtee taas opintielle. Oikein ihanaa talven odotusta teille kolmelle!! Pavarotti lähettää suuren suuren lipaisun!

Anonyymi kirjoitti...

Meille sattui varmaan huono sauma kurssille kun oli se halliprojekti kesken ja oli liikaa osan ottajia niin ope ei voinut antaa tarvittavaa huomiota kurssilaisille. Meitä oli muistaakseni 8 koiraa ja yksi ope.Mutta isot lipaisut Inkulle ja Pavarotille viiviltä.