maanantai 5. syyskuuta 2011

Myöhäinen ja pikainen puolivuotispäivä -päivitys!
       Inkku ja muut oopperasöpöliinit täytti viime perjantaina 2. syyskuuta huiman puolivuotta! Meijän päivänpaiste on kasvanut isoksi tytöksi - 11,4kg ja eiköhän sitä kokoa tule vielä hiukan lisää. Toivottavasti Iines jäisi kuitenkin suhteellisen pienikokoiseksi, auttaisi hieman tulevissa koitoksissa ;-)
       Koulussa käydään ahkerasti kahdesti viikossa: viime tiistain koulupäivästä oli todella paljon hyötyä, kun treenattiin hihnassa nätisti kävelemistä ja seuraamista - enää ei Iines kiinnitä niin paljoa huomiota lenkillä vastaan tuleviin autoihin ja pyöräilijöihin tai jos vaikka kiinnostus heräisikin niin huomion saa takaisin taluttajaan huomattavasti helpommin kuin ennen. Viime torstain koulupäivän Iines taas oli koko ajan hirmu levoton ja meni todella hämilleen jos viereinen koululainen haukahti tai liikehti levottomammin. Tiedä sitten, mistä johtui. Miusta torstaipäivänä ei ollut tapahtunut mitään normaalista poikkeavaa ja muutenkin muut koulukaverit ja yleensä koko koulutilannehan kun oli jo Iinekselle tuttu. No välillä käytiin kentän laidalla rauhoittumassa ja nuuhkimassa kivoja hajuja niin sitten malttoi edes hetken keskittyä opiskeluun. Huomenna mennään sitten taas uutta oppimaan. Katsotaan siis miten silloin käy! :-)
        Mutta nyt mami poistuu kotoa ja kesälomalta kouluun ja Inkku kauneusunille!

Adiós!6kk poseeraus vielä tietenkin!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi on ne vaan niin saman näköisiä ;))) tosi söpöliini tuo teidän Ihananinen Iines.Onnea lähettää sisko Viivi nuolaisun kera.

Anonyymi kirjoitti...

Oi että on ihana Iines kasvanut, ihan ison koiran kokoinen jo on! Omasta koirasta kasvua ei oikein huomaakaan, paitsi siitä, että ei tämä meidän rapatassu Pavarottimme oikein tahdo syliin enää mahtua. Pavarotti lähettää Inkku-siskolle lämpimät terveiset ja toivoo, että joskus päästäisiin taas riekkumaan yhdessä! Ja me perheen ihmisjäsenet toivotetaan teille kolmelle oikein ihanaa syksyä!