sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Pörrö Perro

Kuvapäivitys nyt, kun Iineksellä on vielä tukkaa päässä. Ens viikolla mennään kenties kampaajalle ja sitten pörrö on enää muisto vain :-)
      Tällä viikolla saatin pentukoulu päätökseen. Näin jälkeen päin voi sanoa, että oli mukava ja hyödyllinen kokemus niin Iinekselle kuin miullekin. Niinkään uusia temppuja ei opittu, kun istuminen ja maahan meno on tähänkin asti sujunut kuin vettä vain - mutta eipä ne temput olleetkaan se meidän pääpointti pentukurssille osallistumisessa. Tavoitteenahan oli saada vinkkejä Iineksen yhteiskuntakelpoiseksi kansalaiseksi kouluttamisessa ja kontaktin lisäämisessä. Ja voin sanoa, että saatiin haluamamme. Ennen pentukurssia Iineksen kanssa lenkkeillessä autotien vieressä/vilkkaalla jalkakäytävällä meinasi hermot palaa ja käsi irrota, kun Iines olisi halunnut pussailla kaikki vastaantulijat ja juosta kaikki ohi ajavat autot kiinni. Nyt kurssin jälkeen Iines kävelee pääasiassa lähes täydellisesti sivulla löysällä hihnalla. Ja jos jotakin mielenkiintoista ilmaantuisikin hajuetäisyydelle, on Iines nykyisin paljon helpompi saada keskittymään taluttajaansa kuin aikaisemmin. Jes! 
      Ja nyt niitä kuvia. Iines kävi nyt viikonloppuna leikkimässä ja purkamassa ylimääräisiä energioitaan Rosen ja Dian kanssa.
 


Dia ja Iines 


Dia tsiigailee, kun isot tytöt riehuu.


Rose jr.


Iines ja Rose antaa pallolle (ja kukkapenkille) kyytiä.


Inkku poseeraa.Irvistys.


Iines kasvoi Rosesta ohi... eiku..


Kun Iines luuli olevansa hylje.


Ei kommentteja: