keskiviikko 3. elokuuta 2011

Mätsärit osa 2.


Eilen Musti ja Mirri järjesti hyväntekeväisyysmätsärin, jonne myö tietysti mentiin tukka putkella! Edellisistä mätsäreistä oltiin opittu sen verran, että viikon aikana oltiin vähän treenailtu. Arvostelujen alkamista odotellessa jännitys tiivistyi 7A koirakon leirissä.

 

Parikilpailussa meitä vastassa oli puolivuotias novascotinnoutaja, jonka kanssa oltiin aika tasaväkisiä. Iines päätti kuitenkin antaa tapojensa mukaisesti tuomarille  pusukylvyn tämän tullessa tsiigaamaan Iinestä lähemmin. Kehässä liikkuminen meinasi välillä mennä hyppelyn puolelle ja sininen nauha saatiin, koska tolleri seisoi Iinestä paremmin. 



Kun sitten kaikki 19 koirakkoparia oli käynyt kaksintaistelunsa, oli vuorossa sininauhaisten kamppailu. Kehässä Iines liikkui nyt huipusti - ei hötkynnyt mihinkään suuntaan. Varmaan oli niin hämillää, että miksikäs meitä nyt on täällä näin monta. Tuomarin tullessa taas lähemmäksi Iines otti myös vähän iisimmin - eihän nyt kerran pussailtua naamaa tarvitse niin läpikotaisin pussailla. Kisatunnelman tiivistyessä jännitys laukesi, kun alkoi palkintojen jako ja Iines sai ensimmäisen ruusukkeensa tullessa sininauhaisten koirien kamppailussa Kakkoseksi! Vuhuu! Palkinnoksi Iines sai kaksi lelua ja monta pussillista herkupaloja. Kyllä tästä on taas hyvä jatkaa harjoittelua. ;-)

3 kommenttia:

Boleron Leena kirjoitti...

Jihaa!!! Ihana Iines, Noora ja Ville, teille kaikille paljon onnituksia syntymäkopilta! Hienosti tehty, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Iinekselle hienosta saavutuksesta!T:Minna ja Viivi sisko

Ihana Iines kirjoitti...

Iines kiittää ja lähettää pusuja! :-)