torstai 18. huhtikuuta 2013

Nöpönenä harmaahapsi






Ja bannerin uuden kuvan seuraksi lisää Iineksen söpöstely kuvia! Koska ulkonakaan ei ole enää lunta, niin eihän bannerissakaan voi olla kinoksia tai perrolla villapaitaa päällä!
      Iineksellä kyllä taitaa olla vähän ikävä talvea. Tyty kun tottui käymään tarpeillaan sen korkeimman lumipenkan päällä, niin nyt sopivan paikan löytäminen mutavellimaastossa tuntuu tuottavan päänvaivaa ja valinnan vaikeutta. Toivotaan, että ikävä helpottaa viimeistään sitten, kun järvetkin on sulana ja vesikoira pääsee leikkimään pitkästä aikaa vesileikkejä!
      Ja huomasittekos kuvista, että nyt kun Iin turkki leikattiin lyhyeksi, niin tytön vasemman puolen korvan karvoihin on ilmestynyt harmaita hiuksia! Ja taitaahan noita hiukka pilkottaa toisellakin korvalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herrajestas, miten hienoja kuvia, oot ihan pro Noora!
Ja Iines on kyllä entistäkin ihanampi.
Teille kevätterveiset, Iille rapsutuksia ja Pavarottilta kaikille pusuja!

Anonyymi kirjoitti...

So so sweet Iines.....meillä sama ongelma eli lumikasat etsitään pissimis tarkoituksiin.Meillä kävi eilen leikkimässä siskon mäyris ja löytyi meidänkin daamista mustasukkaisuus geeni eli kun Oiva meni Mikan rapsuteltavaksi niin Viivi alkoi murahdella mutta häntä heiluen.Voi että miten ihanaa kun tulee kesä ja loppuu tuo kuraralli.Meillä on ihan kamala pentu kuume mutta odotellaan vielä ja nuuhkitaan tilannetta......Me ollaan menossa nyt sitten silmä peilaukseen jotenka jännityksellä odotellaan tuloksia.Rapsuja Iille ja terkkuja loppu pesueelle.

Ihana Iines kirjoitti...

Hih jee kiitti! Hommasin alkuvuodesta kameraan lisäsalaman - se on hirmu kätsy ainakin tuommoisissa "muotokuvailuissa"! Kuvat ei voi muuta ku onnistua, kun se on apuna!
Ja meillä on myös ollu havaittavissa pentukuumetta... Ville haaveilee lintukoirasta, mutta pitää yrittää malttaa vielä. Pistää tuo yksi perroki jo matot ihan hyvin ruttuun pienessä kerrostalokämpässä :-D