sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Jukran pujut - BIS1 !

Pun bis voittajat
Avo pun1, bis1
Pave Nuo sin3
Mitä Iinekselle tänään tapahtuikaan!
    Neiti Iines lähti ystävänsä Paven kanssa Uimaharjuun match show -retkelle. Pavella ensimmäiset näyttelyt lähestyy uhkaavasti ja ukkeli halusi vähän treenailla tulevia koitoksia varten ja Iines nyt on aina valmis pieneen misseilyyn.
    Molemmat koiruudet ylittivät tänään kyllä toden teolla itsensä! Pave antoi tavoistaan poiketen tuomarin katsoa hampaat ja kopeloida pallit ja sijottui nuorten sinisten kolmanneksi!
    Iineksellä on näyttelyissä (halleissa sisällä) ollut taipumusta pelätä, täristä ja vapista hälinästä ja kaikuvista äänistä johtuen. Nyt oli tarkoitus katsella, millä mielellä Ii osallistuu pitkästä aikaa ulkomisseilyyn. Sijoittumisesta Avo pun 1, Bis 1 voi päätellä,  että Iines pitkästä aikaa todella nautti sipsuttamisesta ja ojossa seisomisesta! Iines seisoi huipusti ja juoksi vieläkin huipummin! Tuomarin mukaan voitto napsahti meijän PerroLiisalle juurikin siksi, että Iin olemus (etenkin liikkeessä) oli niin iloinen! Siinä vaiheessa, kun yleisö taputti punaisten bis kehän voittajille, säikähti Inkku aplodeja niin, että yritti ampaista karkuun. Onneks ne taputukset tuli siis vasta sitten, kun homma oli jo pulkassa! Mami on kieltämättä vieläkin ihan huulipyöreänä tapahtuneesta, mutta ennen kaikkea oon hirmuisen ylpeä Inkusta!
    Ja voin myöntää, että näyttelykuumetta alkaa taas pukata. Eli turkkia kasvatetaan edelleen ahkerasti ja selataan loppukesän ulkonäyttelytarjontaa!

Kuvat - Kaija Koo.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Meinaatteko kokeilla uuteen karvaan suolavesi suihkutusta? Mietin vaan että missähän vaiheessa se pitäisi aloittaa? Oikein mukavaa kesää koko sakille.T:Minna ja Viivi

Ihana Iines kirjoitti...

Ööps, ei olla ainakaan nyt suunniteltu, että kokeiltais. Iin turkki on nyt leikkaamisen jälkeen paljon karheamman tuntuinen kuin silloin viimeksi lyhyenä ollessaan.. Myö varmaan nyt siis katellaan, että millaseks tuo turkki alkaa muotoutua ihan luonnostaan, ja koitetaan olla laittamatta siihen muuta ku sillon tällöin shamppoota ja kuhan kelit vielä vähän lämpenee niin järvivettä :-)

Hyvää kesää teilleki! Ja tsemppiä Tohmajärven näyttelyyn! (Jos siis ootte menossa sinne :-) )

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Myö alotettiin suolasuihkutus Pavelle kun turkki oli 1-2 cm ja täytyypi sannoo, että turkki on ollut parempi ja jämäkämpi kuin erioililla. Voipi tietysti olla niin, että turkki olis muutenkin jo parempi, kun ikääkin on jo huimat 2 v... Jotenkin paremmin saa auottua, jos tulee takkua. Korvien alla on kyllä aika mällit ja tukka lähtee Tohmajärven jälkeen välittömästi. Tosin vielä on epävarmaa, päästäänkö koko näyttelyyn, kun Pave loukkasi tänään käpälänsä ja linkuttaa :( Huomenna käydään lääkärilla, jos on vielä yhtä huonoa pojan meno. Terkut sinne ja Pavarottilta lipsut!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Pave rukkaa toivotaan että on venähdys.Oikein mukavaa näyttelyä ja sertin metsästystä.Meinasin kokeilla sitä suolavesi hässäkkää kun Pave oli niin hyvässä karvassa kun nähtiin Liperissä.Tohmikselle ei mennä vasta Joensuuhun tähtäämme.Jostain syystä Vickanin lehmis pentu miellyttää silmää aivan ihana :).

Anonyymi kirjoitti...

Pave kävi tänään Joensuussa Kivuton eläinlääkärillä. Poika oli niin cool, ettei sitä tarvinnut nukuttaa, kun otettiin rtg-kuva; vähänkö olin ylpee! Onneksi ei ollut murtumia. Tassussa on jänteissä vauriota ja Pave sai viikon kipulääkekuurin ja ehdottoman juoksu/liikunta/riekkumiskiellon kahdeksi viikoksi :(. Vaan 10 min hihnalenkkejä saapi tehdä. Huh huh, pitää keksiä aivopuuhaa kaverille. Tohmajärvi jääpi nyt väliin ja tukka lähtee parin päivän sisään. Joensuuhun mekin tähdätään, jospa tukka ehtisi kasvaa. Viim. siellä nähdään. Guapon omistaja Pia neuvoi sen suolasuihkutuksen: Merisuolaa+vettä 3 prosenttinen liuos. Joo, se lehmis oli kyllä vähän liiankin söpö...

Ihana Iines kirjoitti...

Voi Pave poloinen :-( Iines lähettää parantavia pusuja velipojalle! Onneks kuitenki selvisi, että mikä on vaivana ja onneks ei ollu murtumia! Tekee varmasti pojalla tiukkaa ottaa iisisti tulevat pariviikkoa!

Myö oltiin tuolla Tohmajärven näyttelyssä lauantaina kattelemassa ajokoirien kehää ja samalla kattelin, että ihan hyvä, ettei Iinestä ilmotettu sinne: sisätilat oli tosi ahtaat ja hämärät, että Iineksellä ainakin ois varmaan ollu siellä paniikki päällä...

Hmm.. pitäsköhän meijänki sittenki kokeilla tuota suolaliuosta. Tuskin siitä ainakaan haittaa on! :-D

Viivi kirjoitti...

Kokonaan on unohtunu onnitella! Siis onnea tosi hienosta suorituksesta :-)