sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Iine - metsäkanalintujen kauhu


Vaikka blogissa onkin hiljaiseloa niin se ei tarkoita, että Ii ottais yhtään iisimmin. 

Tänä viikonloppuna pyörähti taas Iineksen työviikko käyntiin, sillä Iin iskällä ja mamilla koitti kauan odotettu syysloma! Iin frendin Paven kotiväki lähti viikonloppureissuun, eli Ii suuntasi toverilleen seuraneidiksi - ja mökille erästyshommiin. 
Puavolla pupujahti ei nyt ottanut oikein onnistuakseen vaan Paven takaa-ajot oli lähinnä Iinen perästä juoksemista pitkin mättäitä.. Ii kuitenki pääsi myös mehtään tosihommiin iskän ja "enonsa" kanssa. Kuulemma poijat otti Inkun mukaan linnunmehälle "ettei ainakaan tarvii metsäreissulla pyssyjä liata." Mutta niin kuin kuvista voi päätellä - pyssyt likaantu ja tällä kertaa jopa onnistuneesti osuen! Ja Iines aukaisi uransa metsäkanalintujen kauhuna saaden ensimmäisenä saaliinaan ukkometson! 
Okei. Myönnetään, että Iines ei sitä lintua puuhun haukkunut, eikä pyssyn pamahdettua saalista edes noutanut - mutta silti tää on meille tosi iso juttu ja edistysaskel! Ensinnäkin, Iines ei säikähtänyt kuollakseen, kun pyssy mahti vaan jäi maltillisesti metsästäjien luo kattelemaan, mitä tästä nyt seuraa. Ja Iines ei pelännyt saalista, vaan innokkaasti nuuhki ja tutustui tirppaan - ja tästä Ii saiki näyttävät, veriset sotamaalaukset kirsunsa päälle....
Uskon, että tuo metsäreissu oli Iinekselle niin hieno kokemus, että paukkukammo on taas hitusen entistä pienempi ja saaliin noutaminenkaan tuskin olisi tosi paikan tullen ongelma - sillä niin kiinnostunut Ii oli metsosta!
Huomioiden siis kuitenki, että jaksaisko Ii lintua kantaa, kun tuokin saalis taisi olla hitusen meijän pientä perrolikkaa isompi.....1 kommentti:

Boleron Leena kirjoitti...

Hienoa Ihanainen IIInes <3