sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Mistä on Iineksen juhannus tehty?Neron kanssa riehumisesta, uimisesta, mölkyn pelaamisesta, makkaranpaistosta, saunomisesta, veneilemisestä, kalastuksesta ja teltassa nukkumisesta! Niistä on Iineksen juhannus tehty! Ainakin! Neiti teki viikonlopun aikana varmaan paljon paljon muutakin, mistä me ei vaan tiedetä, sillä Ii sai luvan kanssa huidella mökillä vapaana. Jos se Iineksen parin viikon takainen kohtaus ois sydämestä johtunu, niin ois kyllä tän parin päivän aikana tullu yks jos toinenki kohtaus - vauhti oli nääs välillä sellanen, että heikompaa ihan hirvitti. Jotenka voin luvata, että meillä asuu seuraavan pari päivää varsin rauhallinen ja leppoisa perrotyttö.


Iineksellä ei tosiaan ole niitä juoksuja vieläkään, sen todisti juhannuksena Neron nenä ja käyttäytyminen. Iines on jo jonkin aikaa käyttäytyny niin, että se ois voinu olla tulossa kiimalleen, mutta höpönlöö. Nero ei Iineksestä muuta halunnu kui leikkikaverin. Ja sehän Iinekselle passas. Ja jos Ii väsy kilpajuoksemiseen, loiskahti se järveen, sillä vaikka Nero lintukoira onki, ei se häntäänsä vapaaehtoisesti kastele! Uinnin päätteeksi oli vesikoirankin toki hyvä käydä vähän saunassa lämmittelemässä! Kylpemisen jälkeen oliki sitte hyvä taas jatkaa riehumista ja mm. sapotoida muiden mölkyn pelaaminen varastamalla se isoin puukapula. Grillaaja taas ei itselleen parempaa aputyttöä ois voinu löytääkään, niin innokas koemaistaja Ii oli kuinkas ollakaan!

Nero Patti tsiigailee, ku tyttökaveri polskii

"Miksei se tyttö jo tuu leikkii miu kaa? En malttais oottaa!"
Nero Patti ja Iines seikkailee
Kun yksi keppi ei enää riitä.....
Uskaltautu muutki ku Ii ainoastaan kastelemaan turkkinsa! Mieki kestin jopa sen 10 metriä suksilla pystyssä....
Iin enolla hiihto suju sitte vähän paremmin!

Iin juhannustanssien muuvit


Umtsi Bumtsi!


Näitä torahampaita riitti :-(


Illalla Iinen oli hyvä rauhoittua kalareissulla. Veneessä Ii nökötti nätisti ja vainullaan Ii ohjasti kalamiehet saaliin luokse :-D mutta sitten, kun vonkale nappasi - Ii hyppäsi mamin syliin turvaan. Kun vonkale oli saatu nostettua turvallisesti veneeseen ja vene pääsi lipumaan eteenpäin, viihdytti Iines kalaa mm. urisemalla, haukkumalla ja mätkimällä tassulla turpiin. Tästä tulloo video, kuhan saan videon latailtua tänne jotenkin fiksusti!


Kalastajaa rupes välillä jo vähän nukuttaa

Iineksen eka kelluva juhannuskokko!Toivottavasti muillaki oli yhtä ratki riemukas keskikesän juhla kui meillä! 

Ja ai niin! Koska Ii sai keväällä tuomareilta paljon palautetta, että tyttö saisi vankistua, laitettiin myö tyttö massakuurille. Toisin sanoen lisättiin vähän ruokien annoskokoa ja etenki lihan syöntiä. Niinpä Iillä on paino noussu parissa viikossa jo noin 300grammaa eli tyttö painaa jo huimat 11.9kg! Tosin juhannuksena syödyt makkarat varmaan sai 12kilon rajan paukkumaan rikki! Kylkiluut vielä tuntuu, että eiköhän paino kerry sinne minne pitääkin eli timmeihin pakaroihin ja habaan! Tällä viikolla loppuu myös Iineksen nappulat niin pitääpä mennä katselemaan, josko löytyisi vähän protskupitoisempiakin nappuloita neidille.

Ps. Kohtahan sitä jo törmäillään boleropäivillä! ;-)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillähän on ollut vauhdikas juhannus.Me oltiin myös mökkeilemässä ja Viivillä oli mukana pari koira kaveria kultainennoutaja ja collie ja ai että neiti juoksutti golleekoitaan ei kuule muut pysyneet perässä Viivin harhautuksissa nääs kunnon härkätaistelu o´leet oli kohdillaan.Mekin vaihdettiin lihapioisempiin papuihin ne on samoja royal caninin papuja mutta proteiini pitoisuus suurempi.Ajattelin tuon säkin jälkeen kokeilla jotain muita papuja tuo tuli ilmaiseksi.Boleropäiviin!!!!

Ihana Iines kirjoitti...

Liekö ostettiin samoja papuja, mitä teillä syyvään - royal caninin energy 4300 lähti meijän matkaan. Katellaan, mitä Ii noista tykkää, ja jos sitten kun kasvu ja kehittyminen on tapissaan niin jos sitä sitten pärjäis vähän huokeamman hintasilla nappuloilla :-)

Boleron Leena kirjoitti...

Vauhtijuhannus vauhdikkailla siskoksilla siis. Pian nähdään...