torstai 17. heinäkuuta 2014

Hei hei mitä kuuluu?
Varpunen 14viikkoisena
Iines ja Varpu ovat olleet ilmeisesti kesälomilla bloggaamisesta - niin hiljaista täällä on taas valitettavasti ollut. Nyt kuitenkin saavuttiin kertomaan kuulumisia, sillä meillä alkaa puhaltaa uudet tuulet!

Ai miten niin? No, Varpulla tuli eilen täyteen 16 viikkoa eli tasan 4 viikkoa ensimmäisestä rokotuksesta! Niinpä käytiin taas moikkaamassa meidän uutta lemppari eläinlekuria! Neiti Ii jäi tällä kertaa kodinvahdiksi ja Neiti V pääsi ihan itsekseen ajelulle. Varpu antoi nätisti lääkärin tutkia taas itsensä ja kehuipa tohtori, miten nätti tyttö Varpu on! Rokotusta pistettäessä tytteli ihasteli tyynenä hoitopöydällä seisoskellessaan näkymää ikkunasta. Rokotusaine kuitenkin taisi kirvellä aika lailla, sen verran kovasti Varpu alkoi uikuttaa ja rapsuttaa pistokohtaa. Mutta äkkiä sekin hellitti, kun sai namuja kirsun alle! Rokotusten lisäksi Varpu sai ihka oman passin - eihän sitä tiedä, jos sitä vaikka joskus tulevaisuudessa innostuttaisi lähtemään V:n kanssa tuoksuttelemaan Viron tuoksuja...

Iineksen kuulumisia sen verran, että turkki on kasvanut kohisten! Mikä tarkoittaa sitä, että tättäräräärää! Neiti Papagena on ilmoitettu taas melkein vuoden (apua!) tauon jälkeen näyttelyyn! Ensin meillä oli tarkoitus lähteä Kuopioon SavoShowhun, mutta koska ilmoittautuminen jäi taas viimeiseen iltaan ja showlink oli ylläri tukossa, meni se ilmo meiltä ohi suun ja niinpä pongattiin samaiselta viikonlopulta Mikkelin ryhmänäyttely! Siellä siis!

Ilmeisesti Joensuussa maanantaisin raviradan tuntumassa on näyttelytreenejä tarjolla. Niinpä tarkoituksena olisi Iin kanssa lähteä sinne muistelemaan, että mites ne hommat tulisikaan hoitaa - ettei ihan kylmiltään tauon jälkeen taas lähdetä kehää juoksemaan ympäri. Ja sitten kunhan Varpulla parin viikon päästä on rokotukset täysissä voimissaan, voisi neiti V:kin lähteä vähänä itseään sosiaalistamaan ja näyttelytouhuihin tutustumaan! ;)

Mitäs me tytöt täällä Ukko-Kolin huipulla!


Ei kommentteja: