lauantai 17. toukokuuta 2014

Eka yö nelistään


Ensimmäinen yhteinen yö on nyt nukuttu ja kaikille meille neljälle unet maistui paremmin kuin hyvin - sen verran jännä päivä oli takana!
Iltapisujen ja pusujen jälkeen asetuttiin kaikki yhdessä yöksi retkeilemään meidän entisen työhuoneen ja nykyisen Varpun huoneen lattialle. Iines ja Varpu eivät millään olisi malttaneet käydä unille, sen verran hyvät leikit oli tytöillä vielä kesken. 
Vähitellen alkoi kuitenkin myös tytyjen silmät luppasta ja yhden maissa yöllä tytöt kömpikin meidän kanssa patjalle nukkumaan - Iines meidän väliin ja Varpu Villen jalkopäähän. Ja siinä kumpainenkin karvakuono viihtyi aamu seitsemään asti, kunnes lähdettiinkin aamupisulenkeille. 

Alku Varpun kanssa on mennyt todella hienosti! Pisujen saldo sisälle edelleenkin nolla! (Mitä ihmettä!) Ja Iines on ottanut uuden kaverin vastaan todella hienosti! Aamupäivä on tytöillä sujunut nätisti leikkien ja tytöt alkaakin muistuttamaan pikku hiljaa majakkaa ja perävaunua - Iines menee edellä ja Varpu seuraa kintereillä häntä korkealla! 
Varpun lemppari päiväunipaikka on sama kuin Iilläkin oli pentuna: divaanisohvan kulma. 

Luoksetuloa ja omaa nimeä alettiin treenailla Varpun kanssa pienin askelin ja seuraavaksi vuorossa oliskin yksin olo -treeniä, kun Iines lähtee isojen tyttöjen lenkille.

Tässä vielä video tyttöjen touhuamisesta!
Ei kommentteja: