sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kiimainen kimuli


Niin siinä kävi, että perjantaina 7. maaliskuutaa alkoi neiti Iin kolmas kiima. Päivälleen 10 kuukautta Iin toisten juoksujen alkamisesta! Perjantaina Ii pääsi pitkästä aikaa myös kampaajalle, kun saksittiin tukasta huonot latvat pois. Ois voinu kyllä saksia samalla myös Iin otsista lyhkäsemmäksi, alkaa tyttö juosta taas päin seiniä nimittäin!

Perjantaina suuntasi myös Iin perheen auton keula kohti Ilomantsia, sillä lauantaina oli taas aikainen aamu kohti koiranäyttelyitä! Harmi vaan, Iines joutui jäämään Mummolaan hoitoon, sillä nyt oli ryhmä viitoslaisten vuoro, eli Iin bestiksen Moskun ekan näyttelyn vuoro! Ja käytiinpä matkalta hakemassa myös jämyneiti Harmikin mukaan! Vaikka keli olikin kaikista kamalin mahdollinen, mikä  ulkonäyttelypäivälle voi sattua, oli päivä oikein kiva ja hassun hauska! Meikäläisellekin tuli hyvin handlauskokemusta, kun kahdesti pääsi kehässä juoksentelemaan!
Harmi sai upeasti tuloksekseen Eri4 ja Moskukin aukaisi näyttelysaldonsa hienosti Eh4:lla! Siitä on hyvä pystykorvaisten kavereiden nousta ylöspäin!

Vähän kyllä himottaisi Iineksenkin kanssa mennä misseilemään taas pitkästä aikaa, mutta katsotaan, mitä tulevaisuuden tuulet tuo tullessaan! Iines kun tuntuu vasta nyt olevan valmis kehityksessään – turkki ei enää huopaannu läheskään niin helposti kuin aiemmin ja onpa tyttö saanut massaakin kerrytettyä hyvin. Eli eiköhän Iinkin voi vielä joskus kehästä bongata!

Ei kommentteja: