torstai 9. tammikuuta 2014

Ihanaa alkanutta vuotta 2014!


Uusi vuosi ja uudet kujeet! Tänä vuonna Iines lupasi uudenvuodenlupauksessaan aloittaa kuntokuurin! Tai paremminkin tsempata isäntää ja emäntää omissa kuntokuureissaan ja viihdyttää lenkkipolulla naamapunasena puuskuttavaa isäntäväkeään.

Vuodenvaihteen Ii vietti Ilomantsin mummolassa hoidossa, kun Iin äiskä ja iskä oli hengailemassa Iin "kotikulmilla" Espanjan Gran Canarialla. Kotiväen matka sujui upeasti ja pienestä koti-ikävästä huolimatta Iineskin taisi nauttia lomastaan! Ii oli viikon aikana ominu "mummon" itselleen ja seuraillut ja vahtinut koko ajan, ettei hänkin vaan lähtisi ja jättäisi Iinesraukkaa. Uudenvuoden paukut sitten taas sujuivat samalla tärinällä kuin edellisetkin vuodenvaihteet... Eikö se rakettien paukuttelu taajama-alueilla/yksityisiltä henkilöiltä voitaisi jo kieltää? Pliis?

Uuden vuoden kunniaksi, ja pian paukkuvan 3v synttäripäivän kunniaksi Iinekselle tehdään nyt loput PEVISA -tutkimukset. Lääkäriin mennessä ajateltiin, että noniin, eikö se Ii osaakaan käyttäytyä nätisti, kun vähän piti kaikkea arastella, täristä ja nuuhkutella. Mutta kun Ii oli paikat tutkinut, totesi neiti ilmeisesti, että eihän täällä tarviikaan pelätä ja olikin jo innoissaan menossa moikkaamaan muita vuoroaan odottavia koirapotilaita!
Lääkärireissun tarkoitus oli ottaa selvää Iineksen silmien ja kilpirauhasten terveydestä. Hoitajatäti vähän naureskeli, että onko Iineksellä silmiä ollenkaan, kun alkaa neidin tukka jo roikkua silmillä... Tutkimustilanteissa Iinestä alkoi taas vähän jänskättää, mutta silmätutkimus sujui mallikkaasti ja vertakin saatiin otettua pari pientä pullollista. Silmienpeilauksen tulokseksi saatiin terveet silmät! Hurraa! Silmät siis toimii niin ku pitää, ja Iineksen seiniin törmäily johtuuki ylipitkästä otsiksesta! Loppujen tulosten odotetaanki saapuvan seuraavan 2 viikon aikana. Ja tuloksia olisi tarkoitus päivitellä Tänne, kunhan niitä tulee!
Lääkäristä päästyä piti kotimatkalla pyörähtää kaupasta ostamassa Iinekselle uusi röhkivä pehmolelu, käyttäyty neiti niin nätisti loppujen lopuksi tohtorin luona ja kun kaikilla aiemmilla Inkun leluilla alkaa suolet olla enemmän tai vähemmän ulkona...

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille ja toivotaan, että lupaukset pysyis tänä vuonna ja lenkkipolkuja kulutettais entistäki ahkerammin!


Ei kommentteja: