sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hurlum Hei!


Inkun blogi tais kohdata syyslamaannuksen, niin pitkä tovi on jo ehtiny vierähtää edellisestä postauksesta. Iineksellä kyllä vauhti, meno ja meininki on koko tän hiljaiselon ajan ollu ihan yhtä päätöntä ku aina ennenki - mutta Iin mamilla ja iskällä vaan painaa työt ja koulu niin pahasti päälle, ettei kamalasti kivoihin juttuihin, kuten blogin päivitykseen,  ehdi paneutua.
          Ii käy säännöllisen epäsäännöllisesti moikkaamassa blondeja bestiksiään Rosea ja Diaa. Viimeisin näkeminen oli viime maanantaina, kun KennelMamma kyläili Joensuussa leikkaamassa blondikaksikolle syksyyn rapakeliystävälliset kaljumallit ja siistimässä Iin kuontaloa. Iin turkkia ei ajettu ihan matalaksi, koska ollaan kovaa vauhtia menossa joulukuussa Helsingin Voittaja ja Winneri -näyttelyihin.
          Viikonloppuisin Iin Mami ja Iskä lähtevät tukka putkella karkuun kaupungin melskettä mökille, mikä tietää Iineksen osalta päätöntä menoa metsässä sienin ja lintujen perässä. Vaikka Iines ei olekaan vielä niin hyvä metsästäjäkoira, ku Iin ystävä Pave, jolla ikää on nyt puoli vuotta ja saldona 1 oma pupujussi ammuttuna, on Iineksenki metsästystaidoissa havaittu kehitystä. Pyssyn pamahtaessa Iin ei enää tarvitse juosta kilometrien päähän ollakseen turvassa, vaan suojaa voi hakea ihan metsästäjien jalkojenkin juuresta. Paukkuarka tyttö vielä on, mutta parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa - hitaasti, mutta varmasti. Saattaa kuitenki olla, ettei meijän kaupunkipuudelista koskaan pelottavaa metsästäjää saada koulittua, mutta ihan vielä ei anneta periksi!

Iines märehtii.... hehehe

Ei kommentteja: