sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Heissulivei ja rattoisaa sunnuntaita!

Inkku on nyt suhteellisen väsynyttä perroa eilisen metsästysreissun jäljiltä. Iines siis pääsi metsään keskelle kaikkia ihania tuoksuja serkkunsa Rosen kanssa. Kuulemma Iines oli ollut metsässä suhteellisen ujo ja varovainen - ei ollut lähtenyt kauemmaksi metsämiesten jaloista. Toisin kuin Rose, joka sai vainun pupusta ja lähtikin sen perään pariksi tunniksi. Taitaa molemmilla perroneideillä mennä sunnuntai kelliessä ja eilistä mietiskellessä. 
        Keskiviikkoiltana mie kävin tokon alkeet -kurssin tunnin mittaisella luennolla, jossa käytiin läpi tulevia opeteltavia asioita sekä koiran luonteelle omaisia oppimisen piirteitä ja perusteita. Niinpä luennon jälkeen mie kävelin eläinkauppaan ja ostin uusia makupaloja. Tähän asti koulutustiltanteissa oon käyttänyt ihan vain koiranmuroja ja tähän asti ne ovatkin toimineet ja Iineksellekin riittäneet, mutta nyt tokokurssilla yritetään saada kaikki mahdollinen hyöty ja tieto irti ja niinpä käytetään herkullisempia makupaloja ;-) Ja pitääpä nyt ottaa koulutuskentälle varmuudeksi herkkujen lisäksi lelukin mukaan ja selvittää - mistä se Iines toden teolla palkkautuu! Tiistainahan se sitten kenties selviää....
        Katselin netistä jos Iinekselle tilaisi jonkun söpön pusakan ja juoksuhousut (kun taitaa kohta olla jo tytön ensimmäisen kiiman aika) ja tulipa sitten samalla mittailtua Iineksen strategisia mittoja :
korkeus: n. 42cm
lantionympärys: n. 44cm
rinnanympärys: n. 52cm
selänpituus: n. 47cm
paino: 10.9kg
Yhteenvetona siis korkeus on aika mallillaan, mutta lihasta saisi tulla paljon paljon lisää! :-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanaa Iinestä! Mummolla täällä kova ikävä!