tiistai 5. heinäkuuta 2011

Mieli onnenviipaleina jarruttaa ei voi

Se tunne, kun matot ovat taas lattialla! En tiiä mitä tapahtu, mutta nyt näyttää siltä, että Iineksen rakon toiminta alkaa saavuttaa toivottuja olosuhteita!
Viime viikko myö siis eleltiin Villen vanhempien luona talonväen ollessa ulkomailla ja myö toimittiin koirien vahteina. Kahden koiran kanssa oli huomattavasti helpompi elellä omakotitalossa kerrostalokämpän sijasta. Viime viikon aikana Iineksen rakon oivallukset aiheutti välillä hermojen kiristystä, mutta nyt kotona Iineksestä on tullut ulospissaamisen mestari. Eilen vahinkoja tuli yksi ainoa sisälle, sillä Inkku joutui olemaan seitsemän tuntisen päivän yksin kotona meijän ollessa töissä. Tänään päivän saldo taas oli nolla. NOLLA! Iines myös pyysi itse ulos raapimalla ulko-ovea ja heti ulos päästyään se pisu toden teolla tulikin.  Mami on niin ylpeä pikku perrostaan :-) Eiköhän niitä vahinkoja tässä vielä lirahtele, mutta siitä nyt ei tule mattopyykkiä suurempaa vahinkoa. Hoh, ja näköjään heti Iines keksi kivan leikin ruttailla mattoja...
Kyllä nyt kelpaa lähteä ylihuomenna kutakuinkin sisäsiistin Iineksen kanssa Ilomantsiin eläinlääkäriin 4kk rokotuksille ja mummolaan.


Iines ja kurre kellimässä.

Ei kommentteja: